To je to što me zanima!

Pavasović-Visković kažnjen s 5000 kuna, Splitu minus bod?

Zbog vrijeđanja Ivana Bebeka Ljubo Pavasović-Visković kažnjen je s 5000 kuna, a Splitu prijeti oduzimanje bod(ov)a ne plati li milijunski dug Tomislavu Dujmoviću...
Vidi originalni članak

Disciplinski sudac Hrvatskog nogometnog saveza Saša Pavličić-Bekić donio je danas odluke o kaznama predsjedniku Hajdukova Nadzornog odbora Ljubi Pavasoviću-Viskoviću i RNK Splitu.

Po prijavi suca Ivana Bebeka za izjave u Večernjem listu o njegovu suđenju na utakmici Slaven Belupo-Hajduk Pavasović-Visković kažnjen je s 5000 kuna.

RNK Split je po prijavi bivšeg igrača Tomislava Dujmovića za dug od preko milijun kuna kažnjen minus bodom za svaku utakmicu koju odigra, a ne plate dug, s tim da kazna teče od uručenja, a crveni imaju i pravo na žalbu. Žalba se ne odnosi na ovo kolo.

Za razliku od ekspeditivnog Pavličića-Bekića, njegov kolega Krešimir Vlajčević, disciplinski sudac MAXtv Prve lige, još uvijek poteže s kaznama Hajduku za derbi protiv Dinama. Nakon njega su već spomenuti Ljubo Pavasović-Visković, Goran Vučević te oružar Miro Čolak napali i verbalno vrijeđali suca utakmice Brunu Marića.

Derbi je odigran još 19. rujna, no ni mjesec i pol dana od njegova završetka Vlajčević nije odredio sankcije i pravo je pitanje što uopće čeka.

Idi na 24sata

Komentari 51

  • kakogod 07.11.2015.

    Hajdukov pit bull. Neka njega tu, zato smo ga i birali ... Ne volim pit bullove, ali ako ti je susjedstvo puno najgorih kriminalaca, onda dobro dođe... Inače, najveći, najpopularniji i najslavniji hrvatski nogometni klub ima od jučer 15.000 članova....Naš Hajduk, Dite puka...

  • vojtek 07.11.2015.

    pavasoviću jeb. se tebi za hajduka, ti gledaš samo kako izvući i pokupiti pare, a kad više nećeš imati koristi pokupiti ćeš se i otići jer si se kao zasitio i umoran si od teške borbe sa vjetrenjačama, kao i svi iz tvoje branše , čast rijetkim iznimkama koji su pred izumiranjem....

  • cucopljuco69 07.11.2015.

    nek su ga malo opalili po džepu

Komentiraj...
Vidi sve komentare