To je to što me zanima!

Pavić i Soares stali na zadnjoj stepenici: Svladali ih Nijemci

Njemački par od samog je početka znatno bolje krenuo u utakmicu i breakao Pavića i Soaresa na njihovom drugom servis gemu za vodstvo 3-1. To vodstvo mirno su čuvali do kraja seta
Vidi originalni članak

Mate Pavić i Bruno Soares izgubili su u finalu Ronald Garrosa u konkurenciji parova! Bolji je od njih bio njemački par Andreas Mies i Kevin Krawietz u dva seta (6-3, 7-5).

Njemački par od samog je početka znatno bolje krenuo u utakmicu i breakao Pavića i Soaresa na njihovom drugom servis gemu za vodstvo 3-1. To vodstvo mirno su čuvali do kraja seta, a Pavić i Soares nisu uspjeli niti doći do break lopte.

U drugom setu odmah je započeto dramom. Prvi gem Pavić i Soares uzeli su nakon par deuceova i jedne protivničke break lopte, a pri vodstvu 2-1 imali su tri break lopte, no nisu uspjeli oduzeti servis Nijemcima. 

Klackalica se nastavila do rezultata 5-5, kada Nijemci rade break za vodstvo 6-5 i onda u dramatičnom zadnjem gemu nakon dvije break lopte uzimaju pobjedu drugom meč loptom.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • bili_osk 10.10.2020.

    Ove igre parova su najplačenija disciplina obzirom na (ne)popularnost, i obzirom da se njome bave propali tenisači.

  • 10.10.2020.

    Nijemci puno uigranije djelovali, manje griješili i iskorištavali rupe kod hrvatsko/brazilske kombinacije. Tako da Dodig ostaje naš jedini osvajač RG (s Melom 2015) u parovima

Komentiraj...
Vidi sve komentare