To je to što me zanima!

Mati nije bilo jasno: Ma, što se događa?! Jesmo li mi to dobili?

Ovaj dečko je nevjerojatan, pa nije znao ni da smo dobili ovaj zadnji poen, rekao je Marach za vrijeme ceremonije poslije meča. I doista, kao da Mate Pavić nije bio ni svjestan svog uspjeha...
Vidi originalni članak

Splitski tenisač Mate Pavić osvojio je svoj drugi Grand Slam! U paru sa Austrijancem Oliverom Marachom srušio je kolumbijski par Cabal - Farah sa 6-4 i 6-4.

BRAVO, MAJSTORI Pavić na rubu suza: Kolumbijci, bila je čast igrati pred vama...

Prilikom zadnjeg poena na meču, onog pobjedničkog, Mate nije ni znao da su potvrdili pobjedu.

VIDEO

- Ovaj dečko je nevjerojatan, pa nije znao ni da smo dobili ovaj zadnji poen - rekao je Marach za vrijeme ceremonije proglašenja pobjednika.

I doista, Pavić je ostao zatečen. Ako je suditi po njegovom izrazu lica...

Nakon toga potekle su i suze radosnice, a ubrzo se i Pavić ogrnuo našom trobojnicom. Ovo je prvi od dva finala u dva dana. Naime, već sutra ga očekuje finale miješanih parova gdje će sa Kanađankom Gabrielom Dabrowskom igrati protiv mađarsko-indijske kombinacije Timea Babos - Rohan Bopanna.

FEŠTA UZ HRVATSKU ZASTAVU Pavić i Marach uzeli Australian Open! Potekle i suze radosnice

Nakon toga, u 9.30 sati po hrvatskom vremenu najbolji hrvatski tenisač Marin Čilić će u finalu singla igrati protiv Švicarca Rogera Federera za svoj drugi Grand Slam naslov.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • Perica12 27.01.2018.

    **** Admin **** : Poštovani, hvala vam na ukazanoj pogrešci, ispravili smo u članku. Ukoliko mislite da je informacija nepotpuna ili pogrešna ili ste uočili bilo kakvu pogrešku - upotrijebite mogućnost prijave ispravka, koja se nalazi na dnu članka desno. Lp

  • Tigar 74 27.01.2018.

    Svaka čast Mate! Nema straha za hrvatski tenis!

  • 27.01.2018.

    Opširan članak nemaš kaj.

Komentiraj...
Vidi sve komentare