To je to što me zanima!

Pavlek: Proračun je manji za 3 mil. kn, mi pokrivamo 75 posto

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Zahvaljujući povoljnoj vremenskoj prognozi i ugledu koji u svijetu ima sljemenska utrka, dobili smo "zeleno svjetlo" od FIS-a, rekao je direktor utrke Vedran Pavlek
Vidi originalni članak

Nije nam bilo svejedno jer smo 26. prosinca tijekom inspekcije FIS-a imali tek 20 posto potrebne količine snijega. No zahvaljujući povoljnoj vremenskoj prognozi i ugledu koji u svijetu ima sljemenska utrka, dobili smo "zeleno svjetlo", rekao je direktor utrka Svjetskog kupa na Sljemenu, Vedran Pavlek.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Sve je spremno za jubilarno deseto izdanje VIP Snježne kraljice. Prvo su na redu dame. Zagreb će 4. siječnja ugostiti najbolje slalomašice svijeta, a dva dana kasnije niz sljemensku padinu spustit će se najbolji slalomaši svijeta.

- Već danas selimo dio od 34 snježna topa s Crvenog na Zeleni spust, potom i na Plavi spust i Činovničku livadu, kako bismo mogli pripremiti sve za trening i otvoriti dio za građanstvo. Nadamo se kako ćemo do sljedećeg izdanja 2016. godine napraviti novo akumulacijsko jezero kako bismo riješili nedostatak vode - dodao je Pavlek.

Snježna kraljica prošle je sezone dobila 24,5 milijuna kuna iz proračuna. Ove godine taj je iznos umanjen za tri milijuna kuna.

- Mi 75 posto tog iznosa pokrivamo iz komercijalnih izvora, TV prava i ulaznica, a Grad Zagreb daje nam 25 posto - kazao je Pavlek.

Snježnu kraljicu pratit će oko 500 novinara , domaćih i stranih, dok TV signal uživo ide u 25 zemalja svijeta.

Sanjin Strukić/PIXSELL
Idi na 24sata

Komentari 25

  • dazoh 01.01.2015.

    Najviše što smeta "običnim" ljudima je izvlačenje brojeva na Jelačić placu kad se dovode nekakve drugorazredne inozemne glazbene zvijezde umjesto da se pred svijetom promoviraju kvalitetni domaći izvođači.

  • arsenal 19 31.12.2014.

    Kad ode Ivica,zbogom Pavlek.

  • NERON13 31.12.2014.

    Ma muljaju..Da bude ukupno 40000 ljudi u dva dana (a neće) sa plafon cijenom ulaznica od 100 kuna (a i jeftinije su) bilo bi to 4 miliončeka od uaznica...ispalo bi da sponzori daju između 13 i 15 miliončeka... smiješno i nema teorije. Treba pošteno reći koliko sve to košta,

Komentiraj...
Vidi sve komentare