To je to što me zanima!

Pavljučenko se priključuje Luki Modriću u Spursima

Prelazim u Tottenham. Trenutačno čekam vizu i čim to bude riješeno, letim u Englesku gdje ću potpisati ugovor, rekao je ruski napadač
Vidi originalni članak

Napadač ruske nogometne reprezentacije i Spartaka iz Moskve Roman Pavljučenko karijeru će po svemu sudeći nastaviti u engleskom premierligašu Tottenhamu.
- Mogu potvrditi da prelazim u Tottenham. Trenutačno čekam da mi se odobri viza i odmah kad to bude riješeno, letim u Englesku gdje ću potpisati ugovor. Sve se dogodilo tako brzo da se nisam stigao niti oprostiti od dosadašnjih suigrača - rekao je Pavljučenko.
Tottenham je bio u potrazi za napadačem nakon što je Robbie Keane prešao u Liverpool, a Dimitar Berbatov je nadomak prelaska u Manchester United.
Na žalost navijača kluba s White Hart Lanea, pokušaj dovođenja najboljeg ruskog igrača Andreja Aršavina je propao nakon što je Zenit odbio ponudu Tottenhama.
Inače, usprkos velikim ulaganjima u momčad tijekom ljeta, kada je u Spurse stigao i najbolji hrvatski igrač Luka Modrić, Tottenham je loše krenuo u novu sezonu izgubivši oba dosadašnja prvenstvena dvoboja, od Middlesbrougha i Sunderlanda.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • kristian_0s 27.08.2008.

    on je predobar igrač....Luka imat češ još jednog super suigrača...e da oce i arsavin jos doc...

Komentiraj...
Vidi sve komentare