To je to što me zanima!

Peđa Mijatović: Ja sam od malih nogu hajdukovac

Sportski direktor madridskog Reala Predrag Mijatović s obitelji se odmara na otoku Braču, a posjet Splitu iskreno ga je oduševio
Vidi originalni članak

Vidim da je grad puno napredovao i to me veseli, rekao je Mijatović, koji je u Splitu preuzeo nagradu Ambasadora godine Sportskih igara mladih, te prokomentirao šanse Hajduka protiv Deportiva:
- Hajduk ima šansu za prolaz jer je Deportivo još u fazi priprema, a Splićani su već odigrali nekoliko službenih utakmica. Ipak, Deportivo je ekipa s puno odličnih igrača, pa će biti neizvjesno - rekao je Mijatović, koji je 1989. trebao iz Budućnosti prijeći u Hajduk.
- Vjerujte, i dan danas mi je žao što tad nisam došao u Split jer sam hajdukovac od malih nogu. Ali život je takav, bila su takva vremena. Obitelj i ja smo odlučili da odem u Partizan - prisjetio se Peđa te prokomentirao i rezultate hrvatske reprezentacije:
- Imate natjecateljski duh kakav ima malo koja ekipa u Europi, što je u današnjem nogometu vrlo bitno. Gledao sam utakmicu protiv Turske, samo vas je velika nesreća udaljila možda i od naslova prvaka Europe - zaključio je Mijatović, koji radi na nogometnom transferu stoljeća, prelasku Cristiana Ronalda iz Manchester Uniteda u Real:
- Ne mogu to komentirati jer prijelazni rok traje. Stvarno ne bih o tome, 31. kolovoza ćete saznati što smo postigli - s tajanstvenim smiješkom zaključio je sportski direktor Real Madrida.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • kiki07 13.08.2008.

    nemojte srat, peđa je uložio masu love za sportske igre mladih i omogućio je da igrači kao što su figo i beckham budu ambasadori sportskih igara..nije red da se pljuje po čovjeku..

  • nogometas05 13.08.2008.

    Ajde ne laži..ti si odmalih nogu četnik!

  • M.A.S.H 12.08.2008.

    pa sta, i ja san

Komentiraj...
Vidi sve komentare