To je to što me zanima!

'Pedersen je tako i sudio': HTV kažnjava S. Baloga

Sportski novinar HTV-a Stjepan Balog u javljanju s Trga bana Jelačića rekao je kako je 'sudac Pedersen sudio u skladu s prezimenom'
Vidi originalni članak

Suci su uvijek protiv nas Hrvata! Ili se samo takav dojam stječe među navijačima, najčešće cijepljenima protiv objektivnosti. A na to 'cjepivo' često nisu imuni ni novinari, prije svih HTV-ovi komentatori. Državna televizija nije prenosila rukometni SP, no Stjepan Balog je i bez prijenosa uspio zaraditi kaznu.
- Danski sudac Pedersen sudio je u skladu sa svojim prezimenom - zaključio je Balog tijekom razgovora s Petrom Metličićem na Trgu bana Josipa Jelačića. Reakcija njegovih nadređenih je stigla vrlo brzo, već idućeg dana.
- Naš je zaključak da takav način izražavanja nije primjeren javnoj komunikaciji, a posebice komunikaciji na javnoj televiziji - rekao je glasnogovornik HRT-a Janoš Roemer.
- Oni koji su nadređeni gospodinu Stjepanu Balogu proučit će cijeli slučaj i nakog toga donijeti odluku o sankcijama - dodao je Roemer.
Balogov nadređeni je Bruno Kovačević, urednik Sportskog programa HTV-a, no on će se morati o kazni dogovoriti sa svojim nadređenima. Moguće je da Stjepana Baloga samo opomenu, no kazna teoretski može biti i - otkaz.
- U ovom konkretnom slučaju nije vjerojatno da će sankcije ići tako daleko - objasnio je Roemer.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • crespo1607 03.02.2009.

    nikad nisam cuo da je recimo ovi najlosiji voditelji na HTV-u dobili kaznu(bozo sušec,goran milic,hloverka)..uvijek oni koji hoće biti objektivni i reci kako je dobiju kaznu.........to je demokracija prava govora????bozo sušec kad prenosi s stimcem utakmicu lige prvaka cujemo samo njihovo međusobni razgovor,a ne da bude usmjeren na gledatelje koji financiraju tu istu tv-iju.........doduse i sin mu nije nista bolji komentator,a i primjer je kako u hrvatskoj zaposljava samo oni podobni a ne i sposobni

  • apocalypsa 03.02.2009.

    zakaj su mi iz komentara obrisali riječ H R V A T I ?nema potrebe to cenzurirati!

  • Knight Cross 03.02.2009.

    ma je.bo vas BAlog je kralj!!!!!! kaj je najbolje reko je istinu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare