To je to što me zanima!

Morales na transfer listi, može otići već ove zime uz odštetu?

Čileanac se Halilhodžiću zamjerio neprofesionalnim odnosom na terenu i slabim igrama u zadnje vrijeme. Navodno razlog odlaska nije njegovo nedavno kašnjenje iz Čilea...
Vidi originalni članak

Vahid Halilhodžić više ne računa na Pedra Moralesa (25), piše Večernji list koji navodi da od zime Čileanac više nema što tražiti u Maksimirskoj. Razlog njegova otpuštanja u zimskom prijelaznom roku navodno je njegova neprofesionalnost, te slabe igre u posljednje vrijeme. U dvije i pol godine nije svladao ni hrvatski jezik. 

Klub koji ga uzme za njega će Zdravku Mamiću morati platiti odštetu. Podsjećamo, Morales je Dinamo koštao 1,6 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • dccro 23.11.2010.

    može i u hajduk doć,u nas su sve linčine

  • nogometas05 23.11.2010.

    On mozda ima najvise potencijala ali je neosporno ljenguza bez imalo zelje za napredovanjem..a takvi nam ne trebaju...

  • DomeKing 23.11.2010.

    Mislim da decko ima najviše potencijala od svih Dinamovih igraca, kada je u formi može u sezoni zabiti i preo 30 golova u hnl. to je i doazao prošle godine u jesenskome periodu kada je u ola sezone zabio 15 golova i bio daleko najbolji igrač Dinama. Mislim da mu treba uzeti osobnoga psihologa i pokušati ga dici te mu dati šansu do kraja proljeca. On moze puno samo je prepovucen treba mu dati još jednu šansu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare