To je to što me zanima!

Pedro: Ne mogu vjerovati da misle da sam im lagao

Ponajbolji Dinamov igrač ove sezone Morales nada se prolasku 'modrih' protiv Salzburga. Prva utakmica trećeg pretkola LP-a igra se u Austriji
Vidi originalni članak

Nisam znao da se sumnjalo u moje liječničke nalaze vezane uz svinjsku gripu. Trebali ste biti tamo i vidjeti u kakvom sam bio stanju, rekao je Pedro Morales i dodao:
- Zasmetalo me to i stvarno sam bio neugodno iznenađen. Klubu sam poslao sve papire i dokumentaciju i stvarno ne znam tko bi išao izmišljati takvu priču.
Čileanac je na početku nove sezone jedan od najboljih Jurčićevih igrača i možda bi baš on mogao biti prevaga protiv austrijskog prvaka.
- Nestrpljiv sam i stvarno jedva čekam tu utakmicu. Dobro igram, sve radim da se nametnem treneru i nadam se mjestu u prvoj momčadi. Analizirali smo ih, uočili neke nedostatke, no ne smijemo se opterećivati Austrijancima. Važni smo samo mi, igramo dobro i nadam se da ćemo u srijedu izvući barem remi - rekao je dobro raspoloženi Morales uoči Dinamova gostovanja u Salzburgu.
Red Bull u posljednje vrijeme igra dosta slabo dok Dinamo puni mreže svojih protivnika i s optimizmom dočekuje veliku utakmicu.
- Njihova forma nama nije btna. Nije loše da su pali u formi, ali to nas ne smije zavarati. Ovih par dana do utakmice koncetrirat ćemo se isključivo na svoju igru. Jedini problem je činjenica da je na stadionu u Salzburgu umjetna trava. To će nam malo otežati posao budući da na to nismo naviknuti, no prije utakmice ćemo odraditi jedan trening tamo i mislim da neće biti problema - optimističan je Pedro uoči puta.
Čileanac je od dolaska u Dinamo tek početkom ove sezone pokazao svoje kvalitete. Vrijeme prilagodbe očito je prošlo i Kruno Jurčić sve više se može oslanjati na njega.
- Da, nije mi bilo lako. U prvoj sezoni smo promijenili tri trenera što stvarno nije često u Čileu. Svaki je imao svoju viziju igre i teško je to bilo pratiti. No, s Krunom je zaista užitak raditi, o svemu razgovaramo, dobro nas motivira i upućuje na zadatke - rekao je Morales i dodao da je on na mjestu Jurčića protiv Salzburga bi u vezu poslao samo najspremnije igrače te one koji su u najboljoj formi.
- Tako bi trebalo biti, ali ja ipak nisam trener. Odlučit će Kruno.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • RastaManFan 27.07.2009.

    nije dzabe reprezentativac...samo daj sve od sebe i briga te

  • dinamovac4ever 27.07.2009.

    PM pošalji ih u PM xD

  • Clansman 27.07.2009.

    Morales je jedini Latino kojeg podrzavam u Dinamu, vidi se da igra srcem, nije preserator i mogo bi bit dobar jednog dana....

Komentiraj...
Vidi sve komentare