Obavijesti

Sport

Komentari 5

Pedro: Ne mogu vjerovati da misle da sam im lagao

Pedro: Ne mogu vjerovati da misle da sam im lagao
1

Ponajbolji Dinamov igrač ove sezone Morales nada se prolasku 'modrih' protiv Salzburga. Prva utakmica trećeg pretkola LP-a igra se u Austriji

VIDEO

Nisam znao da se sumnjalo u moje liječničke nalaze vezane uz svinjsku gripu. Trebali ste biti tamo i vidjeti u kakvom sam bio stanju, rekao je Pedro Morales i dodao:
- Zasmetalo me to i stvarno sam bio neugodno iznenađen. Klubu sam poslao sve papire i dokumentaciju i stvarno ne znam tko bi išao izmišljati takvu priču.
Čileanac je na početku nove sezone jedan od najboljih Jurčićevih igrača i možda bi baš on mogao biti prevaga protiv austrijskog prvaka.
- Nestrpljiv sam i stvarno jedva čekam tu utakmicu. Dobro igram, sve radim da se nametnem treneru i nadam se mjestu u prvoj momčadi. Analizirali smo ih, uočili neke nedostatke, no ne smijemo se opterećivati Austrijancima. Važni smo samo mi, igramo dobro i nadam se da ćemo u srijedu izvući barem remi - rekao je dobro raspoloženi Morales uoči Dinamova gostovanja u Salzburgu.
Red Bull u posljednje vrijeme igra dosta slabo dok Dinamo puni mreže svojih protivnika i s optimizmom dočekuje veliku utakmicu.
- Njihova forma nama nije btna. Nije loše da su pali u formi, ali to nas ne smije zavarati. Ovih par dana do utakmice koncetrirat ćemo se isključivo na svoju igru. Jedini problem je činjenica da je na stadionu u Salzburgu umjetna trava. To će nam malo otežati posao budući da na to nismo naviknuti, no prije utakmice ćemo odraditi jedan trening tamo i mislim da neće biti problema - optimističan je Pedro uoči puta.
Čileanac je od dolaska u Dinamo tek početkom ove sezone pokazao svoje kvalitete. Vrijeme prilagodbe očito je prošlo i Kruno Jurčić sve više se može oslanjati na njega.
- Da, nije mi bilo lako. U prvoj sezoni smo promijenili tri trenera što stvarno nije često u Čileu. Svaki je imao svoju viziju igre i teško je to bilo pratiti. No, s Krunom je zaista užitak raditi, o svemu razgovaramo, dobro nas motivira i upućuje na zadatke - rekao je Morales i dodao da je on na mjestu Jurčića protiv Salzburga bi u vezu poslao samo najspremnije igrače te one koji su u najboljoj formi.
- Tako bi trebalo biti, ali ja ipak nisam trener. Odlučit će Kruno.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 5
VIDEO

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a
VELIKO SLAVLJE 'LOKOSA'

VIDEO Lokomotiva - Rijeka 3-1: Kiks Riječana u borbi za naslov! Dinamo ostaje na vrhu HNL-a

Sve što je Rijeka trebala je ne izgubiti u Kranjčevićevoj pa veliki iskorak ka naslovu tražiti u derbiju s Dinamom. No, Riječani su na teškom gostovanju posrnuli. Mudražija i Šotiček pogurali su 'modre' prema tituli

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu
POGLEDAJTE GOL

VIDEO Čudesni Gvardiol je opet zabio! Vodi City prema naslovu

'Građani' vode žestoku bitku za naslov s Arsenalom, koji je u velikom londonskom derbiju pobijedio Tottenham 3-2. Manchester ima i utakmicu manje. Ako ju pobijedi, bit će usamljen na vrhu Premier lige
ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov
ŠTO VI MISLITE?

ANKETA Tko će biti prvak HNL-a? Evo što treba Rijeci i Dinamu u derbiju da bi osvojili naslov

Sudar odluke mogao bi se dogoditi, i vjerojatno će to zaista i biti, međusobni derbi na Rujevici za točno tjedan dana. Rijeka dočekuje Dinamo u izravnom okršaju