To je to što me zanima!

Pedru Moralesu je bolje i može normalno trenirati

Potpuno spremi dočekujemo Anderlecht i baš sve ćemo napraviti da u Europsku ligu krenemo pobjedom, rekao je Dinamov igrač Ivica Vrdoljak
Vidi originalni članak

Nakon reprezentativne pauze i HNL-a u Maksimiru se u četvrtak ponovno igra Europa. Dinamu u goste dolazi belgijski Anderlecht, momčad koja već godinama igra Ligu prvaka.
- Oni su uz Standard sigurno najjača belgijska momčad i to će sigurno biti potpuno drugačija utakmica od one prve protiv Heartsa - rekao je Dinamov veznjak Ivica Vrdoljak i dodao:
- Mi ih dočekujemo potpuno spremni i napravit ćemo sve da skupinu Europske lige otvorimo s pobjedom. Nismo ih još analizirali, znam da imaju velikih problema s ozljedama, a i Tomo Butina nam je rekao par stvari o njima.
U klubu kažu da je potražnja za ulaznicama velika, Maksimir bi protiv Anderlechta mogao biti pun.
- Da, zvali su me svi prijatelji i poznanici i tražili me karte. Ma, samo neka dođe što više ljudi, obečajem da ćemo mi igrači "poginuti" na terenu - kazao je Ivica.
U momčad će se vratiti Robert Kovač, a Bišćanovi nalazi s magnetske rezonance bit će poznati tijekom dana.
- Povratak Roberta Kovača je sjajna stvar, a ako se vrati Igor, to će biti odlično. No, moram pohvaliti Lovrena i Barbarića, igraju jako dobro - rekao je Vrdoljak.
Pedro Morales nema nikakvih posljedica nakon utakmice u Zaprešiću, već danas mu je puno bolje i normalno će trenirati do utakmice.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Th 1950 14.09.2009.

    dao jedan slobodnjak odmah nebi da je...Andrić izvodi bolje

  • Th 1950 14.09.2009.

    pa.....

  • cmicmi 14.09.2009.

    tako je , reci ti nama TH 1950 , reci ti nama :) A sta se tiče Pedra , bil sam na tekmi u aprešiću , slobodnjak bas onak po školski izveden....

Komentiraj...
Vidi sve komentare