To je to što me zanima!

Peh sa ždrijebom: Jugu teško, Mladosti još teže!

Ždrijeb vaterpolske Eurolige u nedjelju nije bio naklonjen hrvatskim predstavnicima Mladosti i Jugu, i jedni i drugi su u izuzetno jakim skupinama
Vidi originalni članak

Nije dobro. Čim dobijete dva Mađara u skupini, znači da nije dobro, rekao je golman Juga Frano Vićan nakon jučerašnjeg ždrijeba Eurolige.
Dubrovčani su u skupini s mađarskim “dream teamom” Domino Honvedom, Vasasem, aktualnim prvakom, te s grčkim doprvakom Ethnikosom. Jugaši su uoči ždrijeba bili među nositeljima, tako da su objektivno teško mogli lošije proći.
- Honved je malo izmijenio momčad, ali sve i da je puno slabiji nego što jest, mađarski način vaterpola nikad nam nije odgovarao. Za prolaz će nam trebati tri domaće pobjede i bod na jednom gostovanju - dodao je najbolji golman svijeta.
Jugaši su prošli loše, Mladost je prošla još lošije. U skupini su s prvacima Rusije i Grčke te jakim Jadranom iz Herceg Novog.
- Nije dobro. Kazan je jedna od najjačih momčadi u Europi. Olympiacos je puno jači od Ethnikosa, s kojim smo igrali prošle sezone. Imperativ prolaza nemamo, ali se nadamo da možemo u drugi krug - rekao je Vjeko Kobeščak, sportski direktor Mladosti, koju čeka težak posao u Euroligi.





SKUPINA A
1. MLADOST (HRVATSKA)
2. Jadran HN (Crna Gora)
3. Sintez Kazan (Rusija)
4. Olympiacos (Grčka)

SKUPINA C
1. JUG (HRVATSKA)
2. Vasas (Mađarska)
3. Domino Honved (Mađarska)
4. Ethnikos (Grčka)

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare