To je to što me zanima!

Težak pad britanske klizačice: U suzama je prevezli u bolnicu

PEHISTICA Elise Christie (27) pala je u polufinalu utrke na 1500 metara u brzom klizanju. Udarila je u ogradu, prevezli su je u bolnicu. Britanskoj klizačici to je drugo izlijetanje, pala je i na utrci na 500 metara
Vidi originalni članak

Ne opet! Držali su se za glavu Britanci nakon što je Elise Christie (27) pala u polufinalu utrke na 1500 metara u brzom klizanju. Udarila je žestoko u ogradu, držala se za koljeno i gležanj i u suzama su je prevezli su bolnicu.

Prema prvim informacijama, ništa nije slomila. 

Pada i pada...

Britanskoj klizačici to je drugo izlijetanje na Zimskim igrama u Pyeongchangu, pala je i na utrci na 500 metara. Tamo nije bila kriva, druga klizačica udarila ju je klizaljkom u ruku kojom se pridržavala dok je bila u zavoju. 

No u polufinalu na 1500 metara Christie je riskirala i pogriješila što je uzrokovalo pad još jedne klizačice, Li Jinyu. Britanka je u zadnjem krugu išla maksimalno riskantno, trebao joj je plasman među prve dvije klizačice za finale, ali u tom riziku zahvatila je drugu klizačicu i obje su pale. Christie je prošla daleko lošije i upitno je hoće li biti u stanju odraditi još utrku na 1000 metara.

Ništa nije puklo

- Obavila je pregled i dobro je što ništa nije puklo. Nastavit ćemo s tretmanom i procijeniti hoće li moći nastupiti u zadnjoj utrci. Christie je zahvalila svima na podršci - rekao je glasnogovornik britanskog saveza.

Elise Christie prava je pehistica, ne samo da je izletjela s prve dvije utrke u Pyeonchangu, već je pala i na sve tri utrke na prošlim Olimpijskim igrama u Sočiju.

 

 

 

 

 

 

 

 

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bubamaricaa 18.02.2018.

    Ova iza nje ju je sa svojom klizaljkom pokosila cini mi se. Diskvalifikacija za prljavu igru

  • FranjoNjofra 17.02.2018.

    Zašto su je prevezli u suzama, jel nisu mogli u nečem suhoma? Ili tako mora?

  • SilikoniralaSiSe 17.02.2018.

    Strašno je to kakve guzice imaju sve ove klizačice na ledu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare