To je to što me zanima!

Pele: Messi me nikad nije vidio kako igram? E, dobit će video...

Normalno je da igrač ponekad nije zainteresiran za usporedbu s igračem iz drugog vremenskog perioda. Ako me stvarno nije gledao, učinit ću isto što i s Maradonom
Vidi originalni članak

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena, Brazilac Pele (70), dotaknuo se prilikom posjeta tsunamiju pogođenom Japanu najboljeg nogometaša današnjice Lionela Messija. Nedavno je Messi izjavio da nikad nije vidio Pelea kako igra, što je sada doprlo do ušiju Santosove ikone.

- Normalna je stvar da igrač ponekad nije zainteresiran za usporedbu s igračem iz drugog vremenskog perioda. Ako me stvarno nije gledao, napravit ću ono što sam jednom napravio s Maradonom. Poslat ću mu video "Pele Eterno" i onda će vidjeti - rekao je Pele za Globoesporte.

"Pele Eterno" (Pele zauvijek) ime je dokumentarnog filma iz 2004. godine koji govori o veličanstvenoj karijeri bivšeg brazilskog napadača, trostrukog svjetskog prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 112

  • Dominic Toretto 20.10.2011.

    George Best!

  • mariokempes 18.10.2011.

    vidim da ode ima puno balavaca koji misle da se nogomet počea igrat kad su na scenu stupili c.ronaldo i messi e pa djeco nije tako imalo je i prije mnoštvo nogometnih legendi pročitajte koju nogometnu enciklopediju,pitajte očeve i djedove ko su ti igrači i šta su radili na terenu,pogledajte koji dokumentarac ili utakmice kad su ti kraljevi bili na svom vrhuncu karijere pa onda tek ode komentirajte.

  • Crosoldierr 18.10.2011.

    haha dobro mu je reka proo je :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare