To je to što me zanima!

Pele razveselio obožavatelje: Svaki dan se osjećam bolje

Kao što vidite, proslavljam činjenicu da se svaki dan osjećam malo bolje. Primio sam toliko naklonosti i ljubavi da mi je srce ispunjeno zahvalnošću, kazao je Brazilac
Vidi originalni članak

Dobro raspoloženje je najbolji lijek, objavio je u ponedjeljak 80-godišnji Pele na Instagramu, uz puno fotografija kako sjedeći na stolici u bolničkom hodniku pokazuje stisnute šake. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Jedan od najboljih nogometaša svih vremena operiran je 4. rujna zbog zloćudnih polipa na debelom crijevu, što je otkrivenog tijekom rutinskih pregleda. Ostao je na intenzivnoj njezi do 14. rujna, prije nego što je prebačen u normalan odjel, no u petak se nakratko vratio na intenzivnu njegu "kao preventivnu mjeru" zbog manje "respiratorne nestabilnosti.

- Kao što vidite, proslavljam činjenicu da se svaki dan osjećam malo bolje. Primio sam toliko naklonosti i ljubavi da mi je srce ispunjeno zahvalnošću, posebno za osoblje u bolnici Albert Einstein - kazala je brazilska legenda.

Peleova kćerka Kely Nascimento je putem Instagram također poslala umirujuće poruke napisavši kako se njezin otac "dobro oporavlja".

- Normalan tijek oporavka za nekoga u njegovim godinama je dva koraka naprijed, jedan nazad - napisala je Kely Nascimento.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare