To je to što me zanima!

Peleova kći javila se iz bolnice: Sve je u redu, moj tata evoluira

'Za dva ili tri dana tata se vraća kući kako bi proslavio Božić s nama. Ovo nije iznenađenje, sve je ovo već unaprijed dogovoreno i zacrtano u kalendaru', objasnila je Peleova kći Kely
Vidi originalni članak

Posljednja posjeta Einsteinu ove godine, a terapije idu po planu uz preglede i kemoterapiju. Hvala prekrasnom timu, moj tata samo evoluira. Hvala svima na brizi, ali 'papi' je odlično, napisala je na Instagramu Flavia Kurtz Nascimento, kći legendarnog Edsona Arantesa do Nascimenta - Pelea (81).

USKORO IZLAZI Legendo, drži se: Pele ponovno u bolnici zbog liječenja tumora

Podsjetimo, početkom tjedna su ponovno hospitalizirali Pelea, ali u bolnici Albert Einstein u Sao Paulu, no situacija nije ozbiljna.

Odnosno, kako navode tamošnji mediji, radi se o rutinskoj terapiji i pregledima. Bori se s tumorom debelog crijeva, ali trebao bi biti pušten iz bolnice u sljedećih nekoliko dana.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Druga Peleova kći Kely Nascimento također se javila na društvenim mrežama 

- Hvala na porukama podrške, a ova je fotografija nastala deset minuta prije nego što smo otišle iz bolnice. Za dva ili tri dana tata se vraća kući kako bi proslavio Božić s nama. Ovo nije iznenađenje, sve je ovo već unaprijed dogovoreno i zacrtano u kalendaru. 

BROJKE ČUDESNOG PORTUGALCA Pele tvrdi da je zabio više, ali nitko nije kao Ronaldo! Evo koliko je zabio u svakom klubu

Pele je sredinom listopada operirao tumor na debelom crijevu koji su mu otkrili u kolovozu, a potom je krenuo na kemoterapije. Jedini je nogometaš u povijesti koji je osvojio tri Svjetska prvenstva (1958., 1962., 1970.), a u karijeri je, kako tvrdi, zabio više od 1000 golova prije nego što se povukao 1977. godine.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • nokia8 09.12.2021.

    Lepa vest. Pele i Maradona su legende i zive vecno!

  • Poison Ivy † 09.12.2021.

    Evoluira???

  • VolbeatDbv 09.12.2021.

    drži se legendo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare