To je to što me zanima!

Pellegrini: Znam da ću dobiti otkaz ako ne osvojim naslov...

"Klub kao što je City ne može si dopustiti još jednu sezonu bez titule. Naslov je važan, ali također je važno vjerovati u naš rad iako on ponekad ne daje rezultate"
Vidi originalni članak

Manuel Pellegrini u novu sezonu kreće s novim dvogodišnjim ugovorom s Manchester Cityjem. No Čileanac je svjestan kako će na kraju sezone vjerojatno dobiti otkaz ako ne osvoji naslov prvaka.

- Klub kao što je Manchester City ne može si dopustiti još jednu sezonu bez titule. Važno je osvojiti naslov, ali također je važno vjerovati u naš rad iako on ponekad ne daje rezultate - rekao je Pellegrini i dodao:

- Siguran sam da smo dosta toga naučili iz prošle sezone. Potpisao sam novi ugovor, ali svjestan sam da ga vjerojatno neću odraditi do kraja ako ne donesem titulu ove sezone - kaže Čileanac.

Manchester City u prvom kolu gostuje kod West Bromwicha u ponedjeljak.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • 23.08.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 2 lake opomene i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • 23.08.2015.

    anvo, koji je tvoj problem zlato?

  • bbbdado 09.08.2015.

    Ti si već pun ko brod , pusti malo druge da se opernate

Komentiraj...
Vidi sve komentare