To je to što me zanima!

Pep Guardiola: Svejedno mi je hoće li Ronaldo i Bale igrati

Čitam da je Real već u finalu... Lovimo 0-1 i moramo zabiti dva ili tri gola. To je sve samo ne lako. Znamo da je pred nama težak zadatak, rekao je trener Bayerna Pep Guardiola.
Vidi originalni članak

Uzvratnu utakmicu Lige prvaka između Bayerna i Reala na Allianz Areni pratit će 108 televizijskih postaja i 880 ljudi iz medija što dovoljno govori kakav se spektakl sprema.

- Čitam da je Real već u finalu... Lovimo 0-1 i moramo zabiti dva ili tri gola. To je sve osim lako. Znamo da je pred nama težak zadatak - rekao je trener Bayerna Pep Guardiola na konferenciji za medije uoči utakmice.

Guardiola smatra da se Real ovaj put neće braniti.

- Sumnjam da će Carlo Ancelotti čuvati rezultat. Tako bi Realu bilo jako teško igrati - rekao je Guardiola pa dodao:

- Važan je posjed lopte. Ako budemo kontrolirali igru, nadam se da ćemo to uspjeti iskoristiti. Real ima brze igrače i moramo držati poziciju kad izgubimo loptu. Najbolje da ih držimo što dalje od našeg gola.

Još nije poznato hoće li igrati dva najskuplja igrača svijeta, Cristiano Ronaldo i Gareth Bale. Portugalac je za vikend zabio dva gola, ali ima problema s koljenom dok Velšanin ima gripu. Guardiolu to ne brine.

- Za mene nema razlike ako Ronaldo i Bale budu igrali ili ne.

Arjen Robben se nakon prve utakmice čudio defenzivnoj postavi Reala.

- Real će doći ovdje s puno optimizma, ali znaju da im ništa nećemo pokloniti. Moramo zabijati, ali i paziti na kontre. Još uvijek smo gladni uspjeha, želimo se upisati u povijesti i proći u finale - rekao je Nizozemac.

Idi na 24sata

Komentari 34

  • Nexe 28.04.2014.

    Prošle godine, bio sam Bayernov najveći fan. Ovaj put, samo zbog Pepa, navijam za Real.

  • FilipRM 28.04.2014.

    da da,svejedno mu je hoće li igrat bal i ronaldo,a od pomisli na njih dvojicu mu se gaće tresu

  • makshardcore 28.04.2014.

    navijači RM su već zaboravili utakmicu sa Dortmundom kad su strepili do samog kraja utakmice i sad su već u finalu, nije mi jasno na temelju čega? Taj isti Guardiola vas je ubijao sa Barcelonom kao male majmune.

Komentiraj...
Vidi sve komentare