To je to što me zanima!

Pepov stroj deklasirao Bayern! 'Građani' demonstrirali silu, Haaland opet zabio i asistirao

Bayern nije puno pokazao na Etihadu. 'Građani' su poveli u 27. minuti nakon eurogola Rodrija, Silva je nakon velike greške Upamecana povisio u 75., a Haaland je postavio 3-0. Stanišić je ostao na klupi
Vidi originalni članak

U prvim utakmicama četvrtfinala nogometne Lige prvaka Manchester City na svom je terenu nadigrao Bayern sa 3-0 (1-0).

Na Etihadu je domaće u vodstvo doveo Rodri nevjerojatnim udarcem sa 20-ak metara u sam gornji desni kut u 27. minuti, da bi prednost povećao Bernardo Silva u 70. minuti.

POGLEDAJTE GOL VIDEO Kakva golčina Cityjevog veznjaka: Rodri skinuo paučinu! Haaland postavio novi rekord

Prethodno je Grealish oduzeo loptu Upamecanu na 25 metara od vrata Bayerna i petom uposlio Haalanda koji je odlično ubacio za Bernarda koji je glavom svladao Sommera.

NE PROPUSTITE U srijedu samo uz 24sata: Uz novine i sličice Lige prvaka!

Konačni rezultat postavio je Haaland u 77. minuti, Alvarez je ubacio u kazneni prostor, a Stones glavom spustio loptu za Haalanda koji se prikrao iza leđa neopreznog Pavarda.

Josip Stanišić ostao je na klupi Bayerna.

Idi na 24sata

Komentari 80

  • Mislilac 12.04.2023.

    Ubio ih City zasluženo. Bayern je trenutno puno lošiji odnosno City je puno kvalitetnija i posloženija ekipa s glavom i s repom.

  • I_v_a_n 12.04.2023.

    Ja mislim da bi Neuer skinuo prvi i mozda cak i drugi gol. Kao sto sam vec negdje napisao ne vjerujem da bi to promjenilo tok utakmice, City je masina i vjerojatno bi nasao neki drugi nacin da zabije gol ovom Bayernu, ali Sommer nije ta klasa, jako dobar golman, ali opet nedovoljan zas ovaj nivo nogometa.

  • Antonio Hercegovac 12.04.2023.

    Bayern je taktički loše odigrao, Tuchel je trebao drugacije postaviti formaciju. Davies je loše izgledao, Upamecano isto.. Tu je trebao Stanišić igrati i defanzivnije se postaviti. Promašena taktika

Komentiraj...
Vidi sve komentare