To je to što me zanima!

Pep i Raul: Na čelu njemačkog giganta španjolske legende

Prijatelji su usprkos tome što su ikone najvećih rivala, Barcelone i Reala. Od 1994. do 2001. bili su na suprotnim stranama 'El Clasica'. Pep Raula želi za pomoćnika
Vidi originalni članak

Jedan je osvojio Primeru šest puta, ima zlatnu medalju sa Španjolskom i još nebrojeno mnogo ostalih trofeja. Drugi također ima šest osvojenih Primera i tri Lige prvaka. Pep Guardiola i Raul Gonzalez španjolske su legende, a sada bi mogle surađivati na njemačkom tlu, u gigantu Bayernu.

Guardiola ga želi pomoćnika iako Raul (35) još uvijek igra, trenutno je u Saudijskoj Arabiji. Veliki su prijatelji usprkos tome što su ikone najvećih rivala, Barcelone i Real Madrida. Od 1994. do 2001. godine bili su na suprotnim stranama 'El Clasica', ali to ih nije spriječilo da razviju sjajan odnos. 

Nema sumnja kako su pred ionako uspješnim Bavarcima, još bolji dani. Pep i Raul su dobitna kombinacija.

Dolasku Raula treba se veseliti i Mandžukić, moći će učiti od najboljeg strijelca Lige prvaka svih vremena.

Poraz Engleza

Ipak nije sve u lovi. Guardiola bi na Otoku dobio veću plaću, ali izabrao je financijski sređeniju ligu i medije koji nisu toliko napadni. 

A upravo engleski mediji njegov su izbor doživjeli kao konačni poraz Premiershipa od Bundeslige. 

Idi na 24sata

Komentari 39

  • 2sm3tj65 17.01.2013.

    ja bi volio da Mandžo ode u Barcu kada se pokaže u Bayernu :(

  • dancko bananko 17.01.2013.

    raul je živuča legenda...makar mi je žao što nikad nije osvoio zlatnu loptu...navijač sam reala ali pep mi je jedan od boljih trenera...i blago se manđi što ima trenera takvog iskustva...

  • Gllooorryy 17.01.2013.

    Lukav je Pep tj.zna da ima trofej kupa ili bundeslige,i tako da odrzava slavu u osvajanju trofeja,jer svake sezone bukvalno bayern razori ostale klubove tamo najboljeg golmana,stopera,veznog i napdaca kupe,cudi me samo kako im je pobjegao Džeko jer je bio najbolji strijelac...hehe,ja mislim da tamo neki Mirko Slomka da preuzme bayern da bi osvojio ligu ili kup koliko bayern ima jaci kadar od ostali klubova tamo prije pocetka sezone...ali laf pep je ime treba on to da poslozi whahahaha;)))

Komentiraj...
Vidi sve komentare