To je to što me zanima!

Pep priprema 100 milijuna eura za Juveovog Douglasa Costu?

Guardiola pokušava na sve načine izgraditi momčad s kojom može osvojiti Ligu prvaka. Brojna imena se vežu uz njegov City, a posljednje je ono Douglasa Coste za kojeg je Pep spreman izdvojiti 100 milijuna eura
Vidi originalni članak

Prema navodima stranih medija, strateg Manchester Cityja Pep Guardiola priprema senzacionalnu ponudu za Juventusovog Douglasa Costu.

Španjolski stručnjak na klupi "građana" veliki je fan brazilskog napadača i spreman je ponuditi ogroman novčani iznos kako bi ga doveo u svoje redove sljedeće sezone, a spominje se cifra od 100 milijuna eura.

No, teško je vjerovati kako će Douglas uistinu napustiti Juventus jer je tek nedavno potpisao ugovor s klubom iz Torina koji će trajati sve do 2022. godine. 

PSG je PSG Pep o Neymaru: 'Ne znam baš. Nije tako lako otići iz PSG-a'

Sjajni Brazilac je u Juventus došao još prošle godine kao posuđen igrač iz Bayern Münchena, a klub iz Torina izrazito je zadovoljan njegovim igrama te su odlučili platiti Bayernu 40 milijuna eura za otkup Brazilčevog ugovora. 

U toj jednoj sezone, Costa je igrao odlično, a skupio je 47 nastupa u kojima je zabio šest golova uz 14 podijeljenih asistencija.

Idi na 24sata

Komentari 30

  • pfc 11.06.2018.

    Neki dan Juve otkupio Costu od Bayerna za 40 mil € i potpisao do 2022 god.

  • PepCityRevolution. 11.06.2018.

    Pep The GOAT.

  • PepCityRevolution. 11.06.2018.

    Nažalost to nije istina, dolaze Mahrez i Jorghino. Kažem nažalost jer nema ništa ljepše od slušanje kmečanja mali mrzitelja najmoćnijeg kluba ikada. Iako se ja još nadam Mbappu. The Revolution.

Komentiraj...
Vidi sve komentare