To je to što me zanima!

Pep priznao: Gotovo je! Utrka za titulu? Ma davno smo ispali

Liverpoolova prednost prevelika je već neko vrjieme. Nije realno razmišljati o utrci za titulu, ali ne možemo staviti prioritet na ijedno drugo natjecanje, pesimistično je rekao trener Cityja Pep Guardiola
Vidi originalni članak

Wolvesi su potpuno iznenadili Manchester City u 19. kolu Premier lige. Zaostatak 0-2 pretvorili su u pobjedu 3-2, zabivši tri gola u drugom poluvremenu, a Manchester City tim je porazom zaostao za 13 bodova od Liverpoola. Koji uz to ima i utakmicu manje...

Nakon poraza oglasio se i trener Cityja Pep Guardiola priznavši tešku istinu:

- Liverpoolova prednost prevelika je već neko vrijeme. Nije realno razmišljati o utrci za titulu, ali ne možemo staviti prioritet na ijedno drugo natjecanje jer ako to napravimo sljedeće godine nećemo biti ni u Europi.

Nije oduševljen ni veznjak Bernardo Silva:

- Ovo je užasna situacija i jako frustrirajući prvi dio sezone. Nitko nije očekivao da ćemo ovako puno zaostajati...

Večer je uz to bila puna kontroverzi. Ederson je rano u utakmici zaradio isključenje, no potom je City dobio penal. Raheem Sterling pucao ga je jednom, obranio ga je Rui Patricio, a potom ga je pucao ponovno! Opet ga je obranio Patricio, no onda je Sterling zabio odbijanac. To se dogodilo preko četiri minute nakon što je VAR odlučio da se radi o penalu, a navijači su poludjeli. Dosta im je VAR tehnologije!

- Ovo više nije nogomet! Je**š VAR - orilo se stadionom.

 

Idi na 24sata

Komentari 66

  • Konjushar 28.12.2019.

    Sva sreča pa Klopp nije potrošio na Alissona 75mio, Van Dijka 80mil... ali sram te bilo Pep što City plača 60 mio npr za Stonesa... koji licjemeri ali šta češ kad nemaju drugih arg.

  • hastalavista_1 28.12.2019.

    Ako Milan kupi onaj iz LV Pep će biti njegova prva želja za trenera tako da je moguće da napusti City i dođe u Milan koji će u slučaju da se prodaja dogodi imati para sastaviti lijepu ekipu.

  • libeluli 28.12.2019.

    Nadam se da će konačno Liverpool osvojiti naslov...pečem janje!

Komentiraj...
Vidi sve komentare