To je to što me zanima!

Pep smiruje situaciju, a Arteta ne gubi nadu: Jako smo blizu

Da budem iskren, nevjerojatno je što se borimo s ovakvom momčadi i nećemo odustati. Svašta se može dogoditi u pet utakmica. Moramo vjerovati. Teško je, ali moramo, rekao je trener Arsenala
Vidi originalni članak

Ova utakmica nije bila odlučujuća, ali bila je važna, ne možemo to negirati. No, i dalje smo dva boda u minusu. Ovako moramo nastaviti i ne smijemo izgubiti koncentraciju, rekao je nakon pobjede protiv Arsenala (4-1) menadžer Manchester Cityja Pep Guardiola.

MAN. CITY - ARSENAL 4-1 Pepova mašinerija deklasirala Arsenal! 'Građani' sad ovise o sebi u borbi za naslov prvaka

Bila je to jako dobra predstava 'građana' koji su mogli uvjerljivije slaviti na Etihadu protiv i dalje vodeće momčadi Premiershipa. No, ovom su pobjedom stigli na dva boda manje od 'topnika', ali imaju i dvije utakmice manje.

- Ostalo je sedam utakmica do kraja, a mi uživamo igrati kod kuće pred našim navijačima. Stvaramo puno prilika i osjećamo se ugodno. Sve je u našim rukama, jako smo blizu - zaključio je Guardiola.

Njegov učenik Mikel Arteta ponovno se morao pomiriti sa sudbinom da ipak ne može pobijediti Manchester City.

- Bili su izvanredni, a kad su takvi, teško je igrati na njihovoj razini. Nismo bili ni blizu svoje najbolje razine, pogotovo u prvom dijelu. Oni to uvijek znaju kazniti. Izdominirali su nas, nismo se mogli nositi s tim - objasnio je pa zaključio:

- Bila je to vrlo teška noć, posebice nakon što smo izgubili na ovakav način. Moramo dići glave i pogledati širi kontekst. Da budem iskren, nevjerojatno je što se borimo s ovakvom momčadi i nećemo odustati. Svašta se može dogoditi u pet utakmica, tu sam više od 20 godina i vidio sam puno toga. Moramo vjerovati. Teško je, ali moramo. 

Nove ih utakmice očekuju već za vikend. Manchester City u nedjelju gostuju kod Fulhama, a dva dana kasnije Arsenal na domaćem terenu dočekuje Chelsea

Idi na 24sata

Komentari 5

  • 27.04.2023.

    arsenal engleski hajduk vjecno drugi i luzerski mentalitet

  • no sleep 27.04.2023.

    Sad su svi pametni da city uzima prvenstvo, di ste bili 91.??

  • NIKE 27.04.2023.

    City druga dimenzija i jedino je konkurentno kada je Liverpool na svojoj razini, Arsenal pokazao krasnu formu nakon xx godina, ne velim da je sve gotovo ali iskustvo i klasa je na strani Citya.

Komentiraj...
Vidi sve komentare