To je to što me zanima!

Pep, što je s glavom? Rafa ga svojim govorom bacio u trans

Pogled Pepa Guardiole tijekom konferencije za medije prilikom govora Beniteza bio je sve samo ne uobičajen. Tko zna što se u tom trenutku vrtilo njegovom glavom
Vidi originalni članak

Pep Guardiola po svemu je trener koji privlači pažnju posljednjih godina. Od odnosa s kolegama, revolucionarnih taktičkih ideja pa čak i stila oblačenja kada o njemu pričaju dame.

Od njega doista svašta možemo očekivati i nikako ne spada u red prosječnih trenera. On nogomet očito doživljava na nekom dubljem nivou, toliko dubokom da ponekad izgleda kao da je u transu. Barem ako je suditi po konferenciji za medije u kojoj su treneri Tottenhama, Reala, Bayerna i Milana najavili Audi Cup.

Prilikom govora Rafe Beniteza kamere su Pepa Guardiolu ulovile u doista bizarnom transu koji je trajao više od 20 sekundi. Tko će znati što je prolazilo kroz glavu jednog od najboljih trenera današnjice. Možda mu je iznenada sinula neka taktička genijalnost, možda nova formacija 1-9-0, a možda Rafin glas ima neke hipnotičke moći ili je Guardioli jednostavno bilo dosadno. Tko će ga znati.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Rasplinhac 06.08.2015.

    Ha,covjek se zamislio,eto vi nikad niste....

  • pipolino 05.08.2015.

    Iz njegovog ponašanja vidi se da ima problema, koji nisu vezani uz drogu, nego uz poremećaj ponašanja.I to već dulje vrijeme.

  • daljinac 05.08.2015.

    Nije to bio govor, nego nešto drugo !

Komentiraj...
Vidi sve komentare