To je to što me zanima!

Pepu se ispunila želja: City mu je doveo novo njemačko 'čudo'

Leroy je poznat po utakmici u kojoj je fino 'povaljao' ponajboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića. Bilo je to 10. ožujka 2015. u sklopu osmine finala P gdje su susreli Real i Schalke
Vidi originalni članak

Pepu se ostvarila velika želja u Cityju. Odmah je po dolasku iz Bayerna označio mladog Nijemca Leroya Sanea (20) najvećom napadačkom željom. Bilo je to jasno još iz doba dok je vodio minhenski Bayern. 

- Leroy Sane ogroman je talent i Nijemcima mogu čestitati što imaju igrača poput njega - govorio je Josep Guardiola uoči prošlosezonske utakmice Bayerna i Schalkea. I tu se rodila ljubav.

Engleski će klub za mladog ofenzivca koji je stigao iz Gelsenkirchena izdvojiti preko 40 milijuna eura.

Leroy je poznat po utakmici u kojoj je fino 'povaljao' ponajboljeg veznjaka svijeta Luku Modrića. Bilo je to 10. ožujka 2015. u sklopu osmine finala Lige Prvaka gdje su susreli Real Madrid i Schalke.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • komentator__Luka 01.08.2016.

    dajte "najboljem" treneru sve najbolje igrače za pola milijarde i ako osvoji neki trofej recite kako mu nema ravnog

  • M 01.08.2016.

    Aj ljudi ne jedite govn., gledam svaku utakmicu Schalke-a i Sane je najjači igrač Schalke-a bio. Na Euru nije igrao jer Low preferira uvijek iste igrače( Schurlle, Gotze koji su bili jadni do bola) i dao je samo šansu Draxleru, dok je Leroy grijao klupu da ni sam Low nez zašto.....

  • NIKE 01.08.2016.

    Za ovog panja je Rog izmislio nogomet . Kakvi se silni novci bacaju u vjetar na panjeve i krampove . Hebote danas svatko sa etiketom "talenta" vrijedi puste milijune . Schalke je napravio itekako dobar posao .

Komentiraj...
Vidi sve komentare