To je to što me zanima!

Perasović bez objave popisa: Čekat ćemo Tomasa do kraja

Nadamo se da će Marko Tomas moći. Čekat ćemo ga. Imamo sastanak u petak i nakon toga ću javnosti objaviti popis igrača, rekao je izbornik Velimir Perasović...
Vidi originalni članak

Hrvatski izbornik Velimir Perasović trebao je danas u podne objaviti konačan popis košarkaša za Eurobasket. Perasović popis mora objaviti do četvrtak u ponoć, a izbornik će čekati Marka Tomasa do zadnje minute. 

Perasović će prijaviti 12 imena na koje računa, ali to će javnosti objaviti u petak u 16 sati. Na "presici" u Zagrebu bili su Perasović i kapetan Roko Ukić.

- Nadamo se da će Tomas moći. Čekat ćemo ga. Imamo još sastanak u petak i nakon toga ću javnosti objaviti popis igrača. Mislim da nam Marko može puno pomoći - rekao je izbornik Velimir Perasović o Tomasu kojeg muči istegnuće lista.

Ukić: Marka znam 100 godina, ovo mu znači više od svega

- Tomas je zaslužio ići na Eurobasket. Rekao sam mu da ovaj put mora igrati jer bi bila nepravda, ljudska i sportska, da ga ozljeda koja nije tako ozbiljna izbaci iz kadra. Ma uvjeren sam da će igrati - rekao je Roko Ukić i dodao:

- Znam ga sto godina i znam koliko mu znači Eurobasket kod kuće. To mu znači više nego bilo kojem drugom igraču - dodoa je kapetan Ukić.

Hrvatska otvara Eurobasket u subotu u 21 sat protiv Slovenije. U skupini smo sa Slovencima, Gruzijcima, Grcima, Nizozemcima i Makedoncima.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • dubravko77 03.09.2015.

    ukića izbacit iz repke daleko najlošiji igrać u povijesti hrvatske repke i općenito najlišiji hrvatski košarkaš

  • 03.09.2015.

    IZNAD SVIH HRVATSKA!!

  • donandres 03.09.2015.

    ovaj tomas je veliki tragicar i pehist, covjek je toliko cesto povrijeđen da mu mogu rezervirati krevet u bolnici, steta dobar igrac a mogao je ostvarit i vise da ga povrede ne unistavaju

Komentiraj...
Vidi sve komentare