To je to što me zanima!

Perasović nakon Asvela: Ovo je stvarno nemoguće!

Ovo je doista da ne povjeruješ. Pa ovako nikada nisam izgubio, govorio je Jamont Gordon nakon Asvela. Isto je govorio i nakon Montepaschija
Vidi originalni članak

Omamljeni Cibonini igrači izlazili su jedan za drugim sa samo jednom rečenicom na usnama.
- Ne, nikad u životu ovakvo nešto nisam doživio. Nikad.
Tako je bilo prije nekoliko tjedana kad ih je u Draženovu domu “razbila” Siena, tako je bilo i preksinoć kad su u Francuskoj uspjeli pobijediti sami sebe. Jer igrači Asvela nekoliko su puta izgledali kao da mole Boga da to mučenje što prije završi. Cibona je sedam i pol minuta prije kraja imala 15 razlike, Francuzi su se očajnički pokušali vratiti, ali kad je Gordon tri minute prije kraja zakucao za +11, izgledalo je kao da su se predali. I vjerojatno bi svima na svijetu ovo bilo dovoljno za pobjedu, ali ne i Ciboni. Oni su i ovo izgubili.
Minutu prije kraja imali su +6, 35 sekundi do kraja +3 i loptu, ali...
- Ovo je nemoguće, nisam nikad u životu ovakvo nešto izgubio. Mi smo neiskusni i to nas je neiskustvo koštalo ovog poraza - rekao je razočarani trener Cibone Velimir Perasović, koji je i pri najvećoj prednosti njegove momčadi galamio iz sve snage, kao da je osjetio da je ovakvo nešto moguće.
- Nikad nisam izgubio ovakvu utakmicu, ovo je stvarno da ne povjeruješ - kazao je odnedavno jedini Amerikanac u Ciboni.
Nažalost, moguće je i ovo izgubiti. Koliko god nevjerojatno bilo.


GRAVES DEFINITIVNO NAPUŠTA CIBONU
Velimir Perasović definitivno je prekrižio Gravesa. Amerikanac će biti isplaćen za vrijeme koje je proveo u Ciboni, a gotovo je sigurno da će Graves još dugo neće zaboravljen u Draženovu domu. Jer nikad u povijesti kluba nije bilo gorega američkog košarkaša i to s ugovorom od 300.000 dolara.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • the.king 27.11.2009.

    haha mihi da mi te bilo vidjet nakon 3/4 i nakon 4/4.

  • ja86 26.11.2009.

    tako vam i triba,

  • JAX 26.11.2009.

    sa cibonom je sve moguce

Komentiraj...
Vidi sve komentare