To je to što me zanima!

Perez na izvanrednoj 'presici': Ancelotti ostaje trener Reala

Vjerujem u trenera i igrače. Ancelotti je najbolji trener na svijetu. Malo je iznenađen s proteklim rezultatima, ali vjeruje u svoje igrače. Mi vjerujemo u njega, kaže Perez
Vidi originalni članak

Španjolska Marca uzburkala je strasti naslovnicom u četvrtak. Najčitaniji španjolski dnevni list napisao je kako Carlo Ancelotti broji posljednje dane na klupi Reala. 

Predsjednik madridskog kluba Florentino Perez odmah je sazvao izvanrednu konferenciju za novinare na kojoj je demantirao napise španjolskog lista.

- Bez obzira na sve, Ancelotti ostaje - rekao je Perez i dodao:

- Vjerujem u trenera i igrače. Carlo Ancelotti je najbolji trener na svijetu. Malo je iznenađen s proteklim rezultatima, ali vjeruje u svoje igrače. Unatoč ovoj destruktivnoj atmosferi oko kluba, fokusiran je na svoj posao - kaže Perez.

Predsjednik Reala zatražio je podršku navijača. Na prošloj utakmici nakon poraza od Schalkea Bernabeu je žestoko zviždao svojim zvijezdama, a Iker Casillas morao je navlačiti igrače za dres nakon utakmice kako ne bi otišli u svlačionicu, već se suočili s mišljenjem navijača zbog kojih se nogomet igra.

- Želim da navijači podrže naše igrače. Previše je ljudi koji žele zlo Realu. Gareth Bale je jedan od najboljih igrača svijeta, nadam se da će dobiti podršku. Kao i Iker Casillas, prebrzo zaboravljamo što je Iker napravio za ovaj klub - rekao je Florentino Perez.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Snygging 13.03.2015.

    Do sad najbolji trener za Real.. Teško je jedino sa par razmaženih zvijezdica koje su ljubomorne jedna na drugu i ne igraju kolektivno inače bi bili duplo jači..

  • strmi007 12.03.2015.

    Hala Madrid!

  • AnteG 12.03.2015.

    Murinho i Anchelotti su daleko najbolji treneri na svijetu! Ako pustiš Anchelottija bolje ti je da odmah posjetiš psihijatra! Za ovakve debakle su ti krive marginalne rezerve koji su toliko loše da ne bez Ronalda i Modrića ne mogu pobjediti Getafe kamoli Schalke!

Komentiraj...
Vidi sve komentare