To je to što me zanima!

Perez napokon otkrio: Gareth Bale nije najskuplji u povijesti

Predsjednik Real Madrida napokon je otkrio pravu cijenu za koju je 'kraljevski klub' doveo Garetha Balea. Prema riječima Pereza, Bale je plaćen 'samo' 91 milijun eura
Vidi originalni članak

Iako se mjesecima nagađalo kako je Gareth Bale (24) od ovog ljeta vlasnik najskupljeg transfera u povijesti nogometa, predsjednik Real Madrida napokon je otkrio da je velški nogometaš iz Tottenhama doveden za 'samo' 91 milijun eura.

- Istina je. To je životno osiguranje, a Bale je osiguran na isti iznos za koji je i doveden iz Tottenhama u Real - potvrdio je Florentino Perez za španjolsku televiziju.

Ovim priznanjem postalo je i jasno kako se na mjesto najskupljeg nogometaša svijeta 'vraća' Cristiano Ronaldo. Portugalski 'čarobnjak' iz Manchester Uniteda je u Real 2009. godine prešao za još uvijek rekordnih 94 milijuna eura. Osvrnuo se Perez i na česta pisanja o teškoj ozljedi Balea s kojom je navodno došao u Madrid.

- Gareth je savršeno dobro. Trenira normalno i trebao bi igrati već u subotu protiv Malage - završio je predsjednik Reala.

Roberto Carlos: Nije bilo glupo dati 100 milijuna za Balea

Idi na 24sata

Komentari 71

  • Venucci 15.10.2013.

    koliko su para potrosili trebali su osvojito 5 naslova i liga prvaka zaredom. mislim da im je sve ovo uzalud

  • paar 15.10.2013.

    ja bih za njega dao 2 krave bređe

  • ludi_glavonja 15.10.2013.

    to kaze da se ronaldu podigne samopouzdanje i da ne cmizdri

Komentiraj...
Vidi sve komentare