To je to što me zanima!

Perić propušta Osijek, a upitni su Lovro Majer i Joško Gvadriol

Dinamo u subotu gostuje kod Osijeka u Gradskom vrtu. Bit će u odnosu na zadnje dvije utakmice jači za Petkovića, Livakovića, Stojanovića i Ivanušeca, ali mogao bi biti bez važnog dvojca, Gvardiol - Majer
Vidi originalni članak

Dino Perić napustio je teren u 15. minuti utakmice protiv Wolfsbergera. Imao je rupturu zadnje lože, još se nije dovoljno oporavio i propustit će utakmicu u svojem rodnom gradu.

TREBA SE IGRATI 29.11. Odgoda derbija u Maksimiru?! Iz Dinama je zasad nisu tražili...

Pitanje je i hoće li biti spreman za sraz protiv Wolfsbergera za osam dana, a za subotu i Osijek sigurno nije spreman. Podsjetimo, Osijek i Dinamo igraju derbi HNL-a od 15 sati u subotu. Zagrepčani imaju šest bodova više. Taj se sraz dugo očekuje. Nenad Bjelica čeka svoj bivši klub.

POGLEDAJTE VIDEO: Dinamovci na treningu

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Joško Gvardiol i Lovro Majer upitni su za utakmicu u Osijeku. Pitanje je hoće li moći igrati, to su problemi za Zorana Mamića. Majer ove sezone igra odlično, a Gvardiol je postao jedan od najvažnijih igrača Dinama. Perića nema, tako da bi stoperski par mogao biti Kevin Theophile-Catherine i Rasmus Lauritsen, ako Gvardiola ne bude. Dobra je vijest za Dinamo oporavak Petra Stojanovića, on će na desni bok, a na lijevi će Marin Leovac.

Ako Lovro Majer ne bude igrao, umjesto njega će u vezu Luka Ivanušec, a Dinamo će u odnosu na posljednje dvije utakmice, protiv Wolfsbergera i protiv Istre 1961, biti jači i za Dominika Livakovića i Brunu Petkovića.

JEDNAKE MOGUĆNOSTI ZA SVE Zaklada Dinama Nema predaje ima natječaj i daje 200.000 kn

Dodajmo i kako će dinamovci u ponedjeljak imati redovito testiranje na korona virus uoči europske utakmice. S Austrijancima se igra u četvrtak 26. studenog u Klagenfurtu od 18.55 sati. Nakon toga bi Dinamo trebao igrati derbi protiv Hajduka u nedjelju 29. studenog od 17.05. Pričalo se o tome da će derbi biti odgođen, ali prvak zasad odgodu nije tražio.

Može je tražiti i u tjednu utakmice, s Hajdukom bi Dinamo trebao igrati između dva europska gostovanja. U Klagenfurtu i Rotterdamu, ali prvo je na redu Osijek. Ako Gradski vrt propuste Gvardiol i Majer, sastav bi mogao biti ovakav: Livaković, Stojanović, Theophile-Catherine, Lauritsen, Leovac, Ademi, Ivanušec, Jakić, Oršić, Petković, Gavranović. Možda Zoran Mamić od prve minute zaigra s udarnim dvojcem, Petković - Gavranović.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Ivan Spahić 19.11.2020.

    ako mogu svi odgađat utakmice,može i Dinamo jednu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare