To je to što me zanima!

Perišić i Broz mogu već danas postati prvaci, isto kao i City!

Hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović mogli bi danas osvojiti prvi trofej kao igrači Intera ukoliko Atalanta 'kiksa' kod Sassuola. Man. Cityju za naslov treba remi ili pobjeda Liverpoola protiv Uniteda
Vidi originalni članak

Mora se priznati, ovo je jedna od najuzbudljivijih sezona u 'ligama petica', a ništa manje napeto nije ni u HNL-u. Ok, Dinamo ima sedam bodova prednosti pred Osijekom pet kola prije kraja prvenstva i potrebno je pravo čudo da 'modri' ove sezone ne osvoje naslov prvaka, ali bolje i ovo, nego da je prvenstveno matematički riješeno deset kola prije kraja.

U francuskoj Ligue 1 tešku borbu vode Lille, PSG i Monaco, a u La Ligi Atletico, Real, Barca i Sevilla. 

Ipak, u engleskom Premiershipu i talijanskoj Seriji A pitanje prvaka moglo bi biti riješeno već danas!

SVE JE NA ATALANTI Inter na korak do titule Serie A!

Milanski Inter ima 14 bodova prednosti ispred Atalante koja danas od 15 sati igra u gostima protiv neugodnog Sassuola. Ukoliko Mario Pašalić i ekipa ne pobjedu tu utakmicu hrvatski reprezentativci Ivan Perišić i Marcelo Brozović postat će talijanski prvaci četiri kola prije kraja Serije A. Ako Atalanta, pak, sruši danas Sassuolo, 'Nerazzurri' će morati uzeti stvar u svoje ruke i slaviti kod Sampdorije u subotu (8. svibnja).

Podsjetimo, to će biti prvi trofej Perišića i Brozovića u Interu.

Slična je priča i u Manchesteru. City ima 13 bodova prednosti ispred gradskog rivala Uniteda koji danas od 17.30 igra derbi najtrofejnijih engleskih momčad - protiv Liverpoola. Momčad Olea Gunnara Solskjaera igra u odličnoj formi, a zadnji ligaški poraz doživjeli su još pred kraj siječnja od Sheffield Uniteda. Liverpool je, s druge strane, ne baš bajnoj, ali još uvijek imaju šanse osigurati plasman u Ligu prvaka sljedeće sezone tako da im motiva zasigurno neće faliti.

Ako United danas slavi protiv Liverpoola, City će imati priliku sam riješiti stvar protiv Chelseaja sljedeći vikend.

BRAVO! Kakav raritet: Hrvatska može imati prvaka u četiri lige petice!

 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • cimioko 02.05.2021.

    Drago mi je da Realove musterije osvajaju naslove u maticnim ligama....kad se sjetim kako je Inter i Atalanta popisani od strane H ekipe Reala ...

  • skyvision 02.05.2021.

    otkad je Tudor u Juveu,prvenstvo je dobilo draż

  • 02.05.2021.

    To je vec gotovo,City i Inter imaju preveliku prednost da bi je moglo prokockati.Budimo realni.

Komentiraj...
Vidi sve komentare