To je to što me zanima!

Perišić ipak nema svinjsku gripu, bio je samo umoran

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Hrvatski nogometni reprezentativac I. Perišić ipak nema virus svinjske gripe kako se sumnjalo, a povišenu temperaturu imao je zbog velikog umora
Vidi originalni članak

Iako se od utorka nagađalo da mladi hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić boluje od svinjske gripe, danas je potvrđeno da napadač boluje od - umora. Naime, prije nego se u ponedjeljak pridružio Ladićevim 'trupama' na pripremama u Svetom Martinu Perišić je odigrao derbi belgijskog prvenstva protiv Standarda. Uspio je odspavati samo tri sata, a odmah po dolasku u Hrvatsku ponajbolji igrač Club Bruggea se priključio treningu mlade repke. Nakupljeni umor rezultirao je padom imuniteta pa je partneru Nikole Kalinića u napadu porasla temperatura što je uznemirilo liječničku službu HNS-a. Odmah je izoliran od ostatka momčadi, no na sreću nalazi su pokazali da se ne radi o u Hrvatskoj sve učestalijem virusu H1N1.
Perišić je ove sezone možda i najbolji nogometaš Bruggea te je momčad bez njega praktički nezamisliva. U mladu hrvatsku reprezentaciju Dražen Ladić ga je priključio prije utakmice sa Srbijom u prošlom kolu, a Ivan je odmah oduševio sve u stručnom stožeru. Za utakmicu sa Ciprom predviđen je kao partner u napadu Nikoli Kaliniću. Izbornika mladih reprezentativaca osim povišene temperature Perišića zabrinjavaju i sitne ozljede Lovrena, Maloče i Jozinovića, no sva trojica, kao i Perišić, trebali bi biti spremni za utakmicu sa Cipranima u subotu. Inače, Cipar je u prvom kolu u Hrvatskoj pobijedio naše 'klince'. S Kalinićem, Rakitićem, Lovrenom i zdravim Perišićem spremni smo za uzvrat.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • OdjebJeLansiran 12.11.2009.

    kad si umoran imaš visoku temperaturu...hahahaha!!

  • jancica 12.11.2009.

    ljudi,pa jel ima prijenos utakmice sa ciprom???

  • borovcanin 12.11.2009.

    sad svatko tko se razboli reci ce mu da ima svinjsku gripu

Komentiraj...
Vidi sve komentare