To je to što me zanima!

Perišić na popustu, Bayern će Interu platiti 5 milijuna manje

Inter je, tvrdi Gazzetta dello Sport, spreman Bayernu smanjiti odštetu za Ivana Perišića sa 20 na 15 milijuna eura. Vatreni majstor u Bavarskoj je od ljeta na posudbi iz Conteovih Nerazzurra
Vidi originalni članak

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Bayern se predomislio: Perišić ostaje u klubu i iduće sezone...

Hrvatski nogometni majstor Ivan Perišić (31) od ljeta na posudbi u minhenskom Bayernu iz milanskog Intera. Trener Nerazzurra ne vidi ga u svojoj 3-5-2 formaciji pa su Talijani Perišića posudili na jednu sezonu za 5 milijuna, a dogovorili odštetu od 20 milijuna eura.

POGLEDAJTE VIDEO

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

No nezapamćena virusna pandemija udara na sve strane i na sve načine pa i na nogomet u financijskom smislu. Cijena pada svemu i svakome. Inter je zato, tvrdi Gazzetta dello Sport, odlučio smanjiti unaprijed dogovorenu odštetu.

Bayern je, naveliko se piše i u Njemačkoj i u Italiji, odlučio otkupiti Perišićev ugovor s Interom, a Serie A gigant transfer će olakšati popustom od 5 milijuna eura.

Perišić je za Inter odigrao 163 utakmice, zabio 40 golova i imao 37 asistencija u crno-plavom dresu dok je za Bayern imao pet golova i osam asistencija u 22 utakmice u Bundesligi, njemačkom Kupu i Ligi prvaka.

Na žalost, u veljači je na treningu doživio nimalo bezazlenu ozljedu gležnja pa se sada oporavlja, a sve je jasnije da će nakon četiri godine u Interu i jedne na posudbi u Bayernu od ljeta postati igrač pod ugovorom sa bavarskim nogometnim divom.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Massimo Moratti: 'Nije mi bilo jasno zašto je Perišić prodan...'

POGLEDAJTE VIDEO: #ZAJEDNO24SATA

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 2

  • GeneralPraljakUskoplje 20.03.2020.

    Ovakva cijena za ovakvog igrača je smiješna . Ovo je vrhunski posao Bayerna! Perija se jako dobro uklopio u momčad i jako ga cijene

Komentiraj...
Vidi sve komentare