To je to što me zanima!

Perišić: Napoli je najbolji u ligi, ali mi smo puno jači nego lani

Ivan Perišić asistirao je Mauru Icardiju za drugi gol protiv Milana u derbiju na Giuseppe Meazzi. Inter je na kraju golom Icardija iz penala slavio 3-2. Drugi je nakon osam odigranih kola Serie A
Vidi originalni članak

Mauro Icardi je junak Intera, ali navijači "crno-plavih" slave i našeg Ivana Perišića, koji je odigrao još jedan sjajan derbi. Inter je u gradskom derbiju pobijedio 3-2, naš je krilni napadač asistirao za drugi gol Icardiju izluđivao je obranu Milana.

- Derbi je uvijek nešto posebno. Zbog toga je i pobjeda u posljednjim trenucima još slađa. Želim se zahvaliti navijačima i nadam se da će uvijek biti uz nas - rekao je naš reprezentativac i dodao:

- Malo smo se mučili u drugom poluvremenu, ali unatoč svemu to je bila dobra partija - rekao je Perišić, koji se osvrnuo na novi veliki derbi koji Inter čeka za pet dana. Tada će milanska momčad gostovati na San Paolu kod vodećeg Napolija. Napolitanci nakon osam kola imaju 24 boda. Dobili su svih osam utakmica. Za vikend su i drugi put ove sezone slavili u Rimu. Prvo su sredili Lazio, a sad i Romu. Napoli doista posljednjih tjedana igra šampionski.

- Velika je prednost što se možemo odmoriti tijekom tjedna, mi ipak nemamo europskih utakmica. Nadam se da ćemo igrati dobro protiv Napolija. Oni su trenutno najbolja momčad u Italiji, ali mi smo Inter i jači smo nego prošle sezone - dodao je Perišić.

Napoli će prije derbija s Interom na teško gostovanje kod Manchester Cityja u Ligi prvaka.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • cashek10 17.10.2017.

    odmah čim trolli trom josip broz ne igra inter igra ljepse, laganih 200 eura <3

  • bulldogzg 16.10.2017.

    Napoli u ovih 7 dana ima Romu-City-Inter , ako te tri tekme odrade na visokom nivou onda bi stvarno mogli do scudetta , makar Juventus je po kadru, kvaliteti i iskustvu i dalje najveci favorit realno.

  • Captain Obvious 16.10.2017.

    Iskreno meni je ova talijanska liga nazanimljivija od svih liga 5. Gušt mi je gledati njihove utakmice.

Komentiraj...
Vidi sve komentare