To je to što me zanima!

Perišić ostaje, no drugi Hrvat lako bi mogao napustiti Inter!

Ivan Perišić, čini se, neće napustiti Inter ovo ljeto, već će biti jedna od glavnih karika momčadi "nerazzurra" u novoj sezoni. No Marcelo Brozović mogao bi napustiti Giuseppe Meazzu
Vidi originalni članak

Sudeći prema informacijama koje prenose brojni talijanski i engleski mediji, hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić spreman je potpisati novi ugovor s Interom koji bi mu jamčio godišnju zaradu od pet milijuna eura. 

Perišić je ovog ljeta u više navrata bio spominjan kao moguće pojačanje Manchester Uniteda, ali se klubovi nisu mogli dogovoriti oko visine odštete za prijelaz 28-godišnjeg Omišanina sa San Sira na Old Trafford.

Prema pisanju talijanskih i britanskih medija Inter je tražio 50 milijuna eura, a Manchester United je baratao s iznosom od 35 milijuna.

Kompromisno rješenje nije pronađeno i, po svemu sudeći, Ivan Perišić će biti jedna od glavnih poluga Intera i u sljedećoj sezoni koja će za Inter započeti nedjeljnim okršajem (20:45) na San Siru protiv Fiorentine u 1. kolu Serie A.

Ako je Perišićeva priča o selidbi u englesku Premier ligu završena, čini se da će ponovno biti otvoreni pregovori o transferu Marcela Brozovića.

Prema pisanju londonskog dnevnika Express, koji se poziva na vijest talijanskog sportskog TV-kanala SportItalia, sljedećeg će tjedna čelnici Arsenala pokrenuti novu rundu pregovora s čelnicima Intera ne bi li ih privolili na transfer 24-godišnjeg hrvatskog veznog igrača sa San Sira na Emirates.

Idi na 24sata

Komentari 9

  • Exterminator 20.08.2017.

    Brozo nije igrač za jedan Arsenal ili Man U ! Mislim da će za koju godinu završiti u Austrijskoj Bundesligi , Belgiji ili slično ...ako završi u nekoj jačoj ligi i klubu mislim da će to biti samo privremeno

  • pesoholik 19.08.2017.

    Barca ga zove

  • Kraljevina_Bosna_ 19.08.2017.

    Brozovic je igrac za Ukrajinske lige i tako te razine,nikako za vise!

Komentiraj...
Vidi sve komentare