To je to što me zanima!

Perišić potpisao za Tottenham pa nazvao baku: Evo ti baba stadion. Aj ljubi sve, moram ići

Londonski klub na društvenim je mrežama objavio video u kojem Ivan Perišić putem videopoziva baki pokazuje stadion na kojem će igrati sljedeće dvije godine
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (33) u ponedjeljak je potpisao dvogodišnji ugovor s Tottenhamom gdje je stigao besplatno. 
S Interom mu ugovor istječe na kraju sezone, pregovori su dugo trajali, ali Perišić je zbog boljih uvjeta karijeru ipak odlučio nastaviti u redovima londonskog kluba. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Na predstavljanju u Tottenahamu, Perišić se prošetao stadionom, a taj je trenutak odlučio podijeliti sa sinom i bakom s kojima je razmijenio par riječi putem videopoziva. 

- Evo ti, baba, stadion, vidi -  govorio je Perišić dok je kamerom kružio po stadionu nakon čega je završio i rekao: 

- Ajd ljubi sve, moram ić.  

Tottenham je video objavio na službenom Twitter profilu, a ekipa koja ga je snimala na kraju se nasmijala. 

Perišić je za Inter igrao od 2015. godine gdje je i htio ostati, ali s klubom nije pronašao zajednički jezik oko uvjeta te se u konačnici oprostio od milanskog prvoligaša. 

- Nakon 254 utakmice, 55 golova i 49 asistencija, tri trofeja i 18.934 minute koje sam proveo na terenu noseći ovaj slavni dres, moje putovanje ovdje došlo je do kraja. Iako svaki kraj znači ujedno i novi početak, važno je prisjetiti se svega što se događalo zadnjih godina i pokazati najdublju zahvalnost za sve što smo postigli. Bilo je ovo nezaboravno iskustvo za mene i moju obitelj. Cijelom klubu, mojim suigračima, trenerima i zaposlenicima te najvažnije - navijačima - želim poručiti da će uvijek imati posebno mjesto u mom srcu. Osjećam se privilegirano jer sam igrao za ovaj klub - zaključio je Ivan.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • run_gun34 02.06.2022.

    Jel to zvao gospođu Livaja ?

  • Anonimus2017 01.06.2022.

    A oni jazavci kmeče "Ivane vrime je" 🤣🤣🤣🤣 i za 5,6 godina će biti pojačanje za Hajduk

  • NIKE 01.06.2022.

    Kao da je potpisao za dvije najjače ekipe City ili Liverpool. Kada ono došao s 34.g. na leđima zaraditi malo bogatstvo u klub koji ne zna što je trofej.

Komentiraj...
Vidi sve komentare