To je to što me zanima!

Perišić protivnicima Hrvatske na SP-u: 'Vi ste i dalje moja braća'

Perišić je u Milanu dijelio svlačionicu s Romeluom Lukakuom (Belgija) i Achrafom Hakimijem (Maroko), dok mu je za vrijeme posudbe u Bayernu suigrač bio Alphonso Davies (Kanada)
Vidi originalni članak

"Tko će na koga, nego svoj na svoga", mislio si je Ivan Perišić nakon ždrijeba za Svjetsko prvenstvo u Kataru. Hrvatska je, podsjetimo, smještena u grupu F zajedno sa Belgijom, Marokom i Kanadom što znači da će nogometaš Intera zaigrati protiv nekih bivših suigrača.

Pogledajte video: Hrvatska u skupini F

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I to ne bilo kojih, već najvećih zvijezda tih reprezentacija. U Milanu je dijelio svlačionicu s Romeluom Lukakuom (Belgija) i Achrafom Hakimijem (Maroko), dok mu je za vrijeme posudbe u Bayernu suigrač bio Alphonso Davies (Kanada), koji zbog problema sa srcem uslijed zaraze koronavirusom još nije zaigrao ove godine. Upravo je njima posvetio svoje 'priče' na Instagramu.

- I dalje moji dečki - napisao je Perišić uz fotografiju na kojoj slavi sa Hakimijem i Lukakuom, dok je mladog Kanađanina nazvao 'bratom'.

Podsjetimo, Hrvatska otvara Mundijal 23. studenog (srijeda) utakmicom protiv Maroka, četiri dana kasnije igramo s Kanadom (27. studenog), dok prvog dana prosinca zatvaramo grupnu fazu protiv Belgije. Satnica i mjesto odigravanja susreta bit će naknadno poznati.

SAMO NA 24SATA Veliki vodič: Koliko vrijede, tko su najveće zvijezde? Donosimo sve o sudionicima SP-a u Kataru

Prvenstvo će otvoriti domaćin Katar i Ekvador 21. studenog u 14 sati po hrvatskom vremenu, a istog dana će na teren Englezi, koji igraju protiv Irana.

NOVI KOEFICIJENTI Nakon ždrijeba nam porasle šanse za osvajanjem SP-a! SAZNALI PROTIVNIKE 'Vatreni' su složni: Dosta dobar ždrijeb. Favoriti smo za prolaz

Sve skupine Svjetskog prvenstva u Kataru:

Idi na 24sata

Komentari 9

  • smrekovaca 02.04.2022.

    braća su ti malo počadila

  • NIKE 02.04.2022.

    Kakva je ovo drkica ?? Ima da ih naši zgaze.

  • Paulaxx 02.04.2022.

    🍓Lijеp pоzdrav) Zоvem sе Paulа, imаm 24 gоdine) SЕХ mоdel pоčetnik 18+) Vоlim dа sе slіkam gоla) Оcijenite   mоje fоtоgrafije nа lіnku 👉 https://ja.cat/id362704

Komentiraj...
Vidi sve komentare