To je to što me zanima!

Perišić se sjetio Oršića i Roga u teškom trenutku: Vratite se jači!

Marko Rog treći put u karijeri ozlijedio je prednje križne ligamente, a stradao je u prijateljskoj utakmici Cagliarija. Mislav Oršić već je operirao koljeno nakon što se ozlijedio na treningu Trabzonspora
Vidi originalni članak

Hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (34) sjetio se Marka Roga (28) i Mislava Oršića (30) u objavi na Instagramu. Perišić je obojici zaželio brz i sretan oporavak od teških ozljeda koljena.

- Sretno s oporavkom. Vratite se snažniji - poručio je Perišić u poruci na Instagramu.

Podsjetimo, Rog je treći put u karijeri ozlijedio križne ligamente, a ozlijedio se u prijateljskog utakmici svojeg Cagliarija i juniora Rome. U 57. minuti Rog je u suzama izašao iz igre, a neće ga biti na travnjacima barem šest mjeseci. 

NAVIJAČI U TRANSU Tottenham je spreman pustiti Perišića! Sad je na redu Hajduk 'VRIME JE' Perišić čestitao: Bravo, debeli! Brzo dobio odgovor: Čekamo te!

Gotovo ista sudbina čeka i Oršića. Bivši dinamovac teško je ozlijedio koljeno na treningu Trabzonspora, koji se priprema za novu sezonu u Sloveniji. Oršić je tako udaljen s travnjaka prije nego što je službeno zaigrao za novi klub.

 

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Lakrdija88 09.02.2024.

    Perisic je veliki gospodin, za razliku od vecine splicana

  • fernandes11 28.07.2023.

    jovane peršću

  • Beograd celi uz Hajduk 28.07.2023.

    Ivane vreme je 💪🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare