To je to što me zanima!

Perišić topom u rašlje s gola Borussije 'skinuo paučinu'...

Hrvatski reprezentativac nije startao na utakmici Bundeslige protiv Borussije M'gladbach, ali je ušao već u 20. minuti i postigao prvi gol na utakmici. Ma, zapravo, golčinu u rašlje...
Vidi originalni članak

Nije Bayern imao sreće. Iako je hrvatski reprezentativac načeo susret golom u 49. minuti, domaćin je ipak bio bolji. Borussia iz Mönchengladbacha je do kraja slavila rezultatom 2-1, a pobjednički gol zabio je dvostruki strijelac Ramy Bensebaini u sudačkoj nadoknadi drugog dijela iz penala. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Ipak, veseli još jedna sjajna partija Hrvata. Vratit će se Ivan s tisuću golova. Igrači Bayerna su početkom drugog dijela kombinirali 30-ak metara od gola domaćina. Ivan Perišić s lijeve je strane vidio iskusnog Thomasa Müllera koji mu je vratio loptu, a napadač koji je došao u Bavarsku po želji Nike Kovača, okrenuo se oko svoje osi na rubu šesnaesterca i ljevicom odlično poslao loptu u lijeve rašlje. To je Ivanu četvrti gol za Bayern.

TRENER BORUSSIJE MÖNCHENGLADBACH 'U Bayernu su postojale struje koje su uklonile Niku Kovača'

Domaći je vratar dotaknuo loptu, umalo ju skinuo, no bila je prejaka. Prošla je u mrežu za oduševljenje gostujućih navijača i 1-0 na semaforu.

No, do kraja su gosti stigli ne samo do izjednačenja, nego i do pobjede. Oba je puta zabio Ramy Bensebaini, prvo u 60. minuti susreta, a potom i u sudačkoj nadoknadi iz penala  nakon što je Javi Martinez je skrivio jedanaesterac.Tako je ostavio na domaćem stadionu sva tri boda, a Bavarce poslao kući praznih ruku i samo s lijepim sjećanjem na Ivanov gol.

Bayer - Schalke 2-1

U dvoboju 14. kola Bundeslige Bayer je u Leverkusenu slavio protiv Schalkea s 2-1. Bayer je do pobjede odveo dvostruki strijelac Alario (15, 81), dok je Raman smanjio za Schalke u 82. minuti. 

Vodi Borussia (M) s 31 bodom, Schalke je četvrti s 25 bodova, a Bayer šesti također s 25 bodova. 

Idi na 24sata

Komentari 29

  • domagoj264 08.12.2019.

    Martinez španjolsko tele onakav penal napravit.

  • 07.12.2019.

    Hahahahah raslje

  • Ronald555 07.12.2019.

    Jos je kovac kriv..nemogu ga izbaciti iz glave hehee

Komentiraj...
Vidi sve komentare