Obavijesti

Sport

Komentari 13

'U Bayernu su postojale struje koje su uklonile Niku Kovača'

'U Bayernu su postojale struje koje su uklonile Niku Kovača'
1

To nije slučajno, tamo postoji obrazac, sustav uklanjanja u tim situacijama. Nije mu bilo lako. U jednom segmentu, nekih desetak dana, činilo se da svi rade protiv njega, rekao je Marco Rose...

VIDEO

Borussia Mönchengladbach hit je ovosezonske Bundeslige. Drže prvo mjesto nakon 13 kola, a Bayernu i imenjaku iz Dortmunda bježe četiri, odnosno pet bodova. Trener hita prvenstva je Nijemac Marco Rose (43) koji jako poštuje Niku Kovača, a za magazin '11freunde' je odlučio i progovoriti o tome. 

Pokretanje videa...

03:57

Kako se uvijek kaže, torbe kod trenera uvijek moraju bit na pola pune. Toga je svjestan i Rose, ali on smatra da je Kovač otišao iz Bayern Münchena jer su neke struke u klubu bile protiv njega.

Preview of Bundesliga coach Borussia Monchengladbach-FC Bayern Munich.

- Nemam uopće razumijevanja s takvom metodom smjenjivanja. Postojale su struje, koje se nisu smirile dok ga nisu uklonile. To nije slučajno, tamo postoji obrazac, sustav uklanjanja u tim situacijama. Nije mu bilo lako. U jednom segmentu, nekih desetak dana, činilo se da svi rade protiv njega. U takvim okolnostima nije jednostavno raditi - rekao je Rose.

Kovač je iz Bavarske otišao prije mjesec dana nakon teškog poraza od Eintrachta, ali dojma smo da je stalno bio pod povećalom. Bayern je u subotu izgubio od Bayer Leverkusena 2-1, a klupsko vodstvo nije ni trepnulo. Rekli su da je samo nedostatak sreće uzrok poraza, što baš i nisu bile njihove rečenice kada je tu bio hrvatski trener.

GES / Soccer / FC Bayern Munich - Hertha BSC Berlin 16.08.2019

- Imao je odličnih godinu i pol, jer preuzeo je Bayern u teškom trenutku. Odličan je kao trener i osoba. Šokirala me je ta proračunanost, predvidljivost cijelog tog slučaja - rekao je Rose koji dodaje da je svjestan i da se u njegovom slučaju može sve promijeniti u tjedan dana.

- Svjestan sam rizika ovog posla. Kao i u slučaju Kovač, znam kamo sve ovo može otići samo za nekoliko tjedana. Tako da idemo utakmicu po utakmicu, bez velikih prognoza - zaključio je Rose. 

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 13
VIDEO

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...
SPLITSKI FENIKS

Iza kulisa raspada Hajduka: Tko je išao autom s utakmice, a tko se klackao u autobusu...

Plus+ Što je dopušteno Jupiteru nije volu, bila je Jakobušićeva krilatica koja se razbila na splitskim hridima. Predsjednik je "jupiterima" dopuštao da se s gostujućih utakmica, umjesto klupskim autobusom, vraćaju autima...

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla
SVE JE SLUŽBENO

Stigla je i potvrda: Hrgovića čeka borba karijere, a sada je poznat i datum spektakla

Hrgović ima 17 profesionalnih borbi i još nije izgubio. Čak 14 puta pobijedio je nokautom. Dubois ima 20 pobjeda i dva poraza, od Usika i Joycea
VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'
IZNERVIRAO GA

VIDEO UFC borac kod izlaska u kavez nokautirao navijača! Šef organizacije: 'Ovo će ići na sud'

Možete mi se rugati s 200 metara, ali gadosti mi u facu nećete govoriti. Iz Rusije sam, za mene je to automatski. Molim vas, nemojte ni pokušavati jer ćete završiti u bolnici, a ja u američkom zatvoru, rekao je borac