To je to što me zanima!

Perišić zabio, Bavarci su lagano prošli! Lewa zabio nova 2 gola

Ivan Perišić (31) ima ugovor s Interom do 2022., ali Talijani na njega i ne računaju. U Bayernu ima nerazjašnjenu situaciju, a u osmini finala Lige prvaka zabio je protiv Chelseaja (4-1)
Vidi originalni članak

Bavarci su imali veliku prednost iz prve utakmice, ali nisu na Allianz Arenu došli samo odraditi posao! I pokazali su to te s četiri gola u mreži Willyja Caballera ispratili Chelsea iz Lige prvaka, a drugi gol na utakmici zabio je naš Ivan Perišić.

Od prve minute su dominirali Bavarci, a poveli su golom Roberta Lewandowskog iz penala u 10. minuti, nakon toga je Perišić podebljao prednost u 24. minuti. Dobio je odličnu loptu upravo od Lewandowskog te je dobro iskoristio situaciju i matirao argentinskog golmana. Prije poluvremena zabio je Abraham, ali bila je to samo slaba utjeha za goste.

BARCA I BAYERN IDU DALJE Slijedi hrvatski okršaj: Rakitić i Perišić igrat će u četvrtfinalu LP!

Nismo u mogućnosti objaviti vezani videozapis zbog ograničenja vezanih uz prava emitiranja na internetu. Video možete pogledati OVDJE.

Na kraju je još jedan gol zabio Tolisso u 76. minuti, a nakon toga je i drugi gol zabio Lewandowski u 84. minuti. Tako je Bayern s ukupnih 7-1 slavio te se plasirao na završnicu Lige prvaka koja će se održati u Lisabonu. Tamo će Bavarci igrat protiv Barcelone u borbi za prolaz u polufinale. 

Ivan Perišić će s Bayernom do kraja odraditi Ligu prvaka, a nakon toga bi se trebao vratiti u redove talijanskog Intera. Antonio Conte na njega i ne računa, a spominjao se i mogući odlazak u Manchester United nakon što je Inter uzeo Alexisa kao neki nastavak 'dobrih odnosa' između klubova, a Perišić bi volio ostati u Bayernu. No, u ovom trenutku on ne odlučuje o svojoj karijeri.

Preostali četvrtfinalni parovi su Atalanta - PSG (12. kolovoza), RB Leipzig - Atletico Madrid (13. kolovoza) i Lyon - Manchester City (15. kolovoza).

Idi na 24sata

Komentari 25

  • johnny001122 09.08.2020.

    ja ne znam zasto nitko nece Perisica. Meni je to cudno jer je top igrac. u jednom trenutku je bio nas najbolji igrac u reprezentaciji, cak i ispred Modrica. I dalje je dobar. Jel moguce da je to zbog para?

  • čovik-s-juga 09.08.2020.

    Lewa sve bliže ZL ove godine !

  • stašau88 09.08.2020.

    Ne ono zabit ce 2 stara gola, stvarno mentalitet na nivou...

Komentiraj...
Vidi sve komentare