Obavijesti

Sport

Komentari 102

Slijedi hrvatski okršaj: Rakitić i Perišić igrat će u četvrtfinalu LP!

Slijedi hrvatski okršaj: Rakitić i Perišić igrat će u četvrtfinalu LP!

Prolazak Bayerna u četvrtfinale bio je gotovo osiguran nakon prve pobjede 3-0, no Barca je imala teži posao, a Napoli je u prvim minutama dominirao. No Messi im je brzo rekao - dosta!

U četvrtfinalu Lige prvaka gledat ćemo i hrvatski okršaj! U njemu će sudjelovati Ivan Perišić sa svojim Bayernom te Ivan Rakitić s Barcelonom koja je u uzvratnoj utakmici osmine finala svladala Napoli 3-1 na domaćem terenu.

Perišić zabio, Bavarci su lagano prošli! Lewa zabio nova 2 gola
Perišić zabio, Bavarci su lagano prošli! Lewa zabio nova 2 gola
Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Napoli

Nakon prve utakmice u Napulju koja je završila 1-1, gosti iz Italije silovito su krenuli i u Kataloniji. Ipak, to je trajalo tek nekoliko minuta, a onda je krenuo 'blitzkrieg'. Ivan Rakitić u desetoj je minuti iz kornera je asistirao Clementu Lengletu za 1-0, potom je u 23. minuti nevjerojatan, magičan gol zabio Leo Messi, a na 3-0 povisio je u prvoj minuti nadoknade Luis Suarez. Prije predaha zaostatak je stigao smanjiti i Insigne u petoj minuti nadoknade, no to je naposljetku bio konačan rezultat.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Champions League - Round of 16 Second Leg - FC Barcelona v Napoli

Barcelona je s ukupnih 4-2 izborila plasman u četvrtfinale Lige prvaka po 13. put zaredom.

Bayern je svladao Chelsea uz dva gola Roberta Lewandowskog, u 10. i 84. minuti te po jedan hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je zabio u 24. minuti i Francuza Corentina Tolissa u 76. minuti. Jedini strijelac za goste bio je Tammy Abraham koji je zabio netom prije poluvremena.

FC Bayern Munich - FC Chelsea

Bayern je s ukupnih 7-1 protiv Chelseaja prošao na završni turnir Lige prvaka kojem je domaćin Lisabon.

Barcelona i Bayern će se 14. kolovoza boriti za plasman u polufinale, a preostale četvrtfinalne parove čine Atalanta - PSG (12. kolovoza), RB Leipzig - Atletico Madrid (13. kolovoza) i Lyon - Manchester City (15. kolovoza).

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
Live
Liga prvaka, osmina finala 21:00 , Stadion Camp Nou, Barcelona
Barcelona
15' Lenglet 23' Messi 45+1' Suarez
3 : 1
Napoli
45+5' Insigne
Sortiranje događaja
90+5'

KRAAAAJ! Barcelona je u četvrtfinalu!

90+1'

Napuljani rade pravu opsadu katalonskog šesnaesterca, a maloprije je bilo zaista gusto, no Di Lorenzo nije uspio zahvatiti loptu u ključnom trenutku... Ipak, ostalo im je tek par minuta da naprave nešto...

90'

Napoli ima pet minuta nadoknade da napravi čudo...

BAYERN U ČETVRTFINALU

Sve je gotovo u okršaju Bayerna i Chelseaja. S pobjedom u drugoj utakmici 4-1 Bavarci su ukupno slavili 7-1 i sve namjestili za okršaj Perišića i Rakitića u četvrtfinalu... Tek nas minute dijele od toga.

BAYERN DOMINIRA

Bayern u potpunosti rastavlja Chelsea, a londonskom klubu davno su potonule sve lađe. Nakon Perišića i Lewandowskog, pa onda i Tolissa, ponovno je zabio - Lewandowski! 

Komentari 102