To je to što me zanima!

Perišićev debi u derbiju della Madonnina: Igrat ću gdje treba

INTERU NE MOŽETE REĆI "NE" Ivan Perišić u nedjeljnom derbiju protiv Milana debitirat će u dresu Intera s kojim ima velike ambicije. Kaže da ne osjeća pritisak
Vidi originalni članak

Drago mi je što sam ovdje jer je Inter jedan od najvećih klubova svijeta, rekao je Ivan Perišić u debija u dresu milanskog Intera. A on će biti poseban. Hrvatski reprezentativac, uz Marcela Brozovića , u crno-plavom dresu dočekuje "derby della Madonina", jedan od najvećih gradskih okršaja u svijetu nogometa protiv Milana.

- Znam što derbi znači našim navijačima i moramo dati sve od sebe kako bismo pobijedili, ne samo u derbiju, nego u svakoj utakmici - rekao je Perišić i dodao:

- Ne mislim da je normalno da ova dva kluba završe tako nisko na ljestvici kao što je to bilo prošle sezone. Obje momčadi dat će najbolje od sebe u derbiju i moramo biti sigurni da nas ne uhvate nespremne.

Perišić je dugo pregovarao s "nerazzurrima", nikad u karijeri nije imao toliko dugu transfer-sagu. No Inter je velik klub i nije mu mogao reći "ne". Kaže Ivan kako ne osjeća pritisak, ali zna da su očekivanja velika. Inter bi se morao vratiti u vrh talijanskog nogometa s Perišićem u ofanzivi. Gdje točno, ovisit će o treneru Robertu Manciniju .

- Mogu igrati na svim pozicijama u veznom redu, a igrao sam i kao napadač, u sredini ili kao krilo. Na Manciniju je da odluči, učinit ću što god zatraži od mene - zaključio je bivši nogometaš Wolfsburga koji će u novom klubu nositi dres s brojem 44 .

Perišić nije gubio vrijeme na sjajne poteze pod vodstvom novog trenera. Zabljesnuo je već na prvom treningu uz Adema Ljajića koji je stigao iz Rome na posudbu. Dvojac je zabio fantastične golove.

Idi na 24sata

Komentari 23

  • strmi007 12.09.2015.

    Možda nešto i napravi s Interom

  • Hank_Moddy 12.09.2015.

    Joj nemogu dočekati sutra i početak derbija,Milan je Milan ali uvjeren sam da će crno-plavi dio grada sutra slaviti....Forzaaaaaa Inter !!!!

  • Prijava_1 12.09.2015.

    on je naš najbolji igrač dulje vrijeme i samo se nadam da neće propast u tom interu

Komentiraj...
Vidi sve komentare