To je to što me zanima!

Perišićev prvijenac u 'svojoj' Belgiji: Imaju strašnu momčad

Presretan sam što sam prvi gol za reprezentaciju zabio baš u zemlji u kojoj sam počeo igrati ozbiljan nogomet. Nismo blistali, ali zaslužili smo ovaj bod, kaže Ivan
Vidi originalni članak

Kao i protiv Makedonije, opet su sve zakuhali Modrić i Mandžo. No ovaj put nije zabio Jelavić nego Ivan Perišić. “Svojoj” Belgiji.

- Presretan sam što sam prvi gol za reprezentaciju zabio baš u zemlji u kojoj sam počeo igrati ozbiljan nogomet. Nismo blistali, ali zaslužili smo ovaj bod - kaže Perišić.

Nakon neuspješne epizode u francuskom Sochauxu Ivan je “oživio” karijeru otišavši u Belgiju u ljeto 2009. Bio je u malom klubu Roeselareu, a onda preko Club Bruggea otišao u Borussiju.

- Impresioniran sam Belgijom, imate zaista strašnu momčad - dijelio je Perišić komplimente pred belgijskim novinarima.

Za Hrvatsku je debitirao u ožujku 2011., a prvi gol zabio je u 13. nastupu. I to je tek početak. Igor Štimac mu vjeruje, bez njega više ne može ni zamisliti početnu postavu...

Idi na 24sata

Komentari 23

  • KnezDomagoj 13.09.2012.

    Još kada se Iličević postavi na desno umjesto Srne koji više ne igra na razini od prije par godina kada je znao pobjeći čuvaru i centrirati tada ćemo izgledati puno opasnije i moćnije i svaki napad sa krila će biti opasan za protivnika.

  • kozaribok 13.09.2012.

    On je trenutno bolji barem tri puta od Srne po meni

  • gelenda 13.09.2012.

    kralju i za tebe ima mjesta u realu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare