To je to što me zanima!

Perišićev Tottenham u sve goroj formi, Conte razmišlja o odlasku

Talijanski trener navikao je na osvajanje trofeja i igranje u Ligi prvaka. Nakon serije loših rezultata, počeo je sumnjati u svoju budućnost s klubom za kojeg igra Ivan Perišić
Vidi originalni članak

Tottenham Spursi, klub za koji igra hrvatski reprezentativac Ivan Perišić (33), u padu je forme i trener Antonio Conte (53) sve više razmišlja o svojoj budućnosti s petoplasiranom momčadi Premier lige.

Prema pisanju britanskog Daily Maila, Conteova je budućnost u Tottenhamu pod sve većim upitnikom nakon serije slabih rezultata. Talijanov ugovor s klubom ističe ovo ljeto, ali Tottenham još uvijek ima pravo na produženje suradnje u trajanju od godinu dana.

Međutim, Conte je trener koji iza sebe ostavlja trag u vidu osvojenih trofeja u klupskim vitrinama i počeo je sumnjati u zajednički uspjeh s londonskim klubom nakon samo tri pobjede u posljednjih devet ligaških utakmica.

IZBOR VIDEOIGRE Četvorica Hrvata nominirana za najbolju momčad godine na Fifi, Livaković ni među 10 golmana?!

Talijanski strateg preuzeo je klupu Spursa krajem 2021. i odveo je momčad, koja je prije njega izgledala bezidejno, u Ligu prvaka. Čelnici kluba doveli su mu brojna pojačanja poput Richarlisona, kojeg su platili 62 milijuna eura, i Perišića koji je došao besplatno nakon što mu je istekao ugovor s Interom.

Perišić je bio velika Conteova želja. Zajedno su osvojili Scudetto u Seriji A, a 'vatreni' se odlično snašao u ulozi "full-back" igrača koju mu je Talijan dodijelio. Perišić je asistirao devet golova za Tottenham u svim nastupima ove sezone, a idući će mjesec igrati osminu finala Lige prvaka protiv Milana

.

Idi na 24sata

Komentari 13

  • 17.01.2023.

    perisic vrime je

  • dirlija 17.01.2023.

    Konte polako gubi Konce

  • Antitovar * *_341 17.01.2023.

    Prvo se osramotil u Bayernu pa su ga protjerali,pa se sad sramoti u tottenhamu....

Komentiraj...
Vidi sve komentare