To je to što me zanima!

Pero Gazilj (30) četverostruki svjetski prvak u kick-boxu!

Bio sam jedini borac koji je odradio tri meča prekidom, rekao je Kickboxer Pero Gazilj iz Makarske koji je 4. put za redom postao svjetski prvak u semi-contactu
Vidi originalni članak

Kickboxer Pero Gazilj iz Makarske četvrti put za redom postao je svjetski prvak u semi-contactu. Na prvenstvu održanom u Dublinu nastupilo je 60 zemalja među kojima SAD, Rusija, Brazil, Kanada i Južna Afrika. Zadnje zlato mu je najdraže u karijeri.

- Bio sam izuzetno spreman zahvaljujući mom kondicijskom treneru Goranu Baškoviću s kojim radim zadnjih pet godina. Bio sam jedini borac koji je odradio tri meča prekidom. To dovoljno govori o spremnosti. Najteža borba mi je bila u četvrtfinalu jer sam podcijenio protivnika. Nasreću, i to sam riješio u svoju korist - kaže Gazilj koji se iz Irske vratio za vikend.

Osim svojim rezultatima, Gazilj se, kao trener kickboxing kluba Mawashi iz Makarske za uzrast od 16 godina, ponosi i rezultatom članova svoga kluba.

- Nekoliko njih imaju titule svjetskih i europskih prvaka. Naš sport nije dovoljno priznat. I ja sam svoju prvu zlatnu titulu osvojio nastupajući za splitski Mornar jer u Makarskoj nije bilo uvjeta. Sad je situacija bolja, ali još uvijek neadekvatna - kaže Gazilj.

Njegovi planovi za budućnost nisu skromni, ali 20 godina u sportu, rezultati njegovih boraca u klubu i njega samog, daju mu za pravo pucati na najviše pozicije.

- Dogodine ću nastupiti na Svjetskom kupu i na Europskom prvenstvu koje još nisam osvojio. Potrudit ću se da to tada uradim, kaže četverostruki svjetski prvak.

Idi na 24sata

Komentari 8

  • black skorpion 05.12.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • luciiija 03.12.2011.

    taj semi-contact je presmješan,još je smješniji od ligt contacta. U klubovima večinon šalju djecu na ta takmičenja i poneke starije koje se nikad nisu razvili u borce jer se boje batina...

  • maneken 01.12.2011.

    Živim u Makarskoj i imam priču malo uvezi njega..Izastavljam sad ovo sto je kikboxer,svaka tebi čast na tome.. ali lik ljeti ganja dicu sa kukuruzima sta radu npr romeo grbavac i on njega vataa šta prodaje kukuruze,a zimi osvaja sve živo

Komentiraj...
Vidi sve komentare