To je to što me zanima!

Pero Metličić na treningu će biti i Norvežanin i Islanđanin

KRATKI ODMOR Hrvatski rukometni reprezentativci za Europsko prvenstvo u Poljskoj pripremaju se već od prvog dana nove godine, kada je zakazan trening...
Vidi originalni članak

Najvažnije je da imamo dobru atmosferu i da igrači pokažu veliku želju, rekao je Željko Babić, izbornik rukometne reprezentacije. Tu želju će morati pokazati već 1. siječnja.

- To je čista provokacija, za sve nas je to neradni dan. Ali to je znak u kojem pravcu trebamo ići, potreban nam je rad - objasnio je Babić zašto je pozvao igrače na trening u popodnevnim satima prvog dana nove godine.

Do početka Europskog prvenstva, koje se igra u Poljskoj od 15. siječnja, više će se bazirati na uigravanje momčadi jer se vraćaju svi ozlijeđeni igrači koji su preskočili prvi dio priprema.

- Marko Mamić i Igor Karačić bit će spremni u drugom ciklusu priprema, Luka Šebetić trenirao je punim opterećenjem poslije tri tjedna, a Marko Kopljar počet će trenirati s ostatkom momčadi već 2. siječnja - nabrojio je Babić četvoricu od 20 igrača koliko će ih nastaviti pripreme.

Dvije će utakmice odigrati protiv Slovenije u Ivanić Gradu, a dvije će naši najbolji rukometaši odigrati međusobno.

- Petar Metličić vodit će jednu momčad, kojoj će biti zadatak simulirati četiri-pet kretnji Norveške ili obranu Islanda. Tako nas neće iznenaditi na EP-u - zaključio je izbornik.

Uz Norvešku i Island, Hrvatska će u Poljskoj igrati protiv Bjelorusije.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Majki2111 02.01.2016.

    kad je tekma sa Slovenijom?

  • NEDA_2 01.01.2016.

    nažalost treba dovesti ozbiljnog izbornika a ne propalicu veliko razočaranje za nas je Babić,moj izbor je Ivica Obrvan čovjek koji je zaslužio da vodi Hrvatsku sa svojim radom A Aliloviću zahvaliti ipak on nije vratar za velike uspjehe njegove greške su nas koštale treba više forsirati Ivića

  • hrvatska u srcu 31.12.2015.

    uvijek ista priča na pripremama , odlična atmosfera malo problemi sa ozljedama i onda dođe neki brazil a naši kao da su sa brda sišli i prvi puta se upoznali i probali igrati rukomet alilović se sakriva iza stative da ga lopta ne pogodi a kopljar se boji da ga netko ne udari po ruci!!! dokle tako? ili igrajte muški sa mudima ili ne tražite alibije unapred

Komentiraj...
Vidi sve komentare