To je to što me zanima!

Perry kao Conor: Nokautirao je starijeg gospodina u restoranu

Mike 'Platinum' Perry (28) je prije dva tjedna slavio protiv Mickeya Galla (28) u oktogonu, ali borilačke vještine nije držao 'unutar žice'. Poludio je u restoranu i nokautirao starijeg gospodina preko svoje djevojke
Vidi originalni članak

Da je ovo napravio u oktogonu i nekom respektabilnom protivniku, ne bi se imao čega sramiti. Ali 'Platinum' nastavlja pokazivati svoju osebujnu ličnost i izvan oktogona. Nakon što je protiv Galla nastupio bez stožera u kutu, već samo sa djevojkom Latory Gonzalez (28) i pobijedio Galla (28), napravio je teški incident u jednom restoranu u Teksasu. 

Mike Perry je počeo vikati u restoranu, a spomenuta ga je djevojka pokušala mirno odvesti van restorana. Prvotno ju je poslušao i otišao izvan restorana, ali se zatim okrenuo i nastavio dobacivati, da bi mu stariji gospodin nešto uzvratio. Na to se revoltirani UFC borac približio i nokautirao starijeg gospodina. Zatim je propisno izvrijeđao Afroamerikanca koji ga je pokušao smiriti. 

POGLEDAJTE VIDEO: Mike 'Platinum' Perry nokautirao starijeg gospodina

 

Perry je već imao problema sa zakonom, bio je i u zatvoru. Zbog svog ponašanja izgubio je dvoranu za trening te tim s kojim je trenirao, a nakon pobjede protiv Galla spomenuo je kako će se smiriti i pronaći ljude s kojima će moći raditi na borilačkim vještinama kako bi se mogao fokusirati samo na oktogon. No, to se vjerojatno neće dogoditi jer je UFC otpuštao borce i za manje incidente od ovoga.

Na snimci Perry ima UFC Fighting Island majicu što samo potvrđuje da snimka nije stara, a to bi mu moglo donijeti ekspresni otkaz. Podsjetimo, i Conor McGregor (31) je imao sličan incident u jednom pubu, ali Dana White mu je progledao kroz prste.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • Onaj koji kažnjava 16.07.2020.

    Ja ne vidim da se je stariji gospodin previse bahatio

  • japanokinezjapano 14.07.2020.

    On bi trebao biti u nekoj ustanovi gdje se košulja oblaci tako da joj se rukavi vezuju iza leđa.

  • EdgarAllanP 12.07.2020.

    i opet prezvakavanje stare vijesti iznova i iznova i iznova

Komentiraj...
Vidi sve komentare