To je to što me zanima!

Pešić brzo pronašao novi klub: Potpisao za bundesligaša

Pešiću će Stuttgart biti peti klub u karijeri, ali već zna i šesti jer već je potpisao za Nantes od idućeg ljeta. Debitirati u Bundesligi trebao bi već u četvrtak protiv Erlangena
Vidi originalni članak

Ivan Pešić (32) brzo se snašao nakon neugodnog iskustva u Meškovu koji mu je otkazao ugovor nakon osam i pol sezona, na temelju medicinskog izvješća po kojem nije sposoban braniti.

ŠTO SE DOGAĐA? Meškov otpustio Pešića nakon osam godina zbog - zdravlja?! 'Nije to glavni problem u priči'

Međutim, sposoban je itekako jer u protivnom ne bi prošao liječnički pregled u Stuttgartu u kojem će braniti do kraja sezone. Pešić seli u Bundesligu, no, bitnije, mjesec i pol dana prije Eura, na kojem bi trebao biti naš prvi golman, riješio je problem.

- U zadnjim utakmicama uvijek nam je malo nedostajalo za bodove. Ivan će nam, nadam, se u tome pomoći  - rekao je direktor Stuttgarta Jurgen Schweikardt.

Pešiću će Stuttgart biti peti klub u karijeri, ali već zna i šesti jer već je potpisao za Nantes od idućeg ljeta. Debitirati u Bundesligi trebao bi već u četvrtak protiv Erlangena. Stuttgart je trenutno pretposljednji s tek pet bodova u 11 utakmica...

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare