Obavijesti

Sport

Komentari 2

Meškov otpustio Pešića nakon osam godina zbog - zdravlja?! 'Nije to glavni problem u priči'

Meškov otpustio Pešića nakon osam godina zbog - zdravlja?! 'Nije to glavni problem u priči'

OK, imao sam neke probleme, ali više od mjesec dana treniram, u međuvremenu sam branio i za hrvatsku reprezentaciju. Kažem, to sigurno nisi glavni razlozi ovakvog prekida, kazao nam je hrvatski golman Ivan Pešić

VIDEO

Hrvatski golman Ivan Pešić dugih osam godina bio je član Meškova iz Bresta. Kapetan i jedan od glavnih kotačića bjeloruske momčadi,. Meškov mu je zahvalio na svemu tako što je raskinuo ugovor s njim usred sezone.

Pokretanje videa...

Hrvatska je ostala bez Olimpijskih igara u Tokiju 01:19

Iz bjeloruskog kluba pravdaju se kako su raskinuli ugovor zbog njegovog zdravstvenog stanja, no istina je malo drugačija.

- Ma gledajte, neću previše pričati o tome, ali svima je jasno kako zdravstveni razlozi nisu glavni problem u cijeloj priči - kaže nam Ivan Pešić (32).

Za razliku od Meškova koji je na ružan način odbacio hrvatskog golmana, Ivan je odlučio gospodski se ponijeti te razloge rastanka zadržati za sebe. No, njihova priča ne drži vodu. Pešić je imao problema s ozljedom, ali već mjesec dana je u punom pogonu, a u to smo se mogli i sami uvjeriti. Prije tjedan dana branio je za Hrvatsku u prijateljskom susretu protiv Slovenije.

Ipak, razlozi za raskid nameću se sami od sebe. Pešić je već potpisao ugovor s Nantesom i na kraju sezone pridružit će se francuskoj momčadi, a to je očito zasmetalo Meškovu.

Kairo: Svjetsko prvenstvo u rukometu, Argentina - Hrvatska

- OK, imao sam neke probleme, ali više od mjesec dana treniram, u međuvremenu sam branio i za hrvatsku reprezentaciju. Kažem, to sigurno nisi glavni razlozi ovakvog prekida naše suradnje. Vidjet ćemo što će biti dalje. Ovdje sam više od osam godina, sigurno nisam zaslužio ovakav kraj - kaže Pešić.

Raskid ugovora stigao je u najgorem mogućem trenutku. Za dva mjeseca je Europsko prvenstvo u rukometu gdje Hrvatska brani srebro, a Pešić bi trebao biti naša glavna uzdanica na golu. Ipak, obzirom na njegove kvalitete, ne bi se trebao dugo zadržati na tržištu.

Novigrad: Hrvatska rukometna reprezentacija odigrala prijateljsku utakmicu protiv Slovenije

- Sad samo razmišljam o svojoj budućnosti, želim pronaći neku sredinu u kojoj ću braniti kako bih spreman dočekao Europsko prvenstvo - zaključio je Pešić. 

U Meškovu je bio od 2013. godine, a prije toga branio je za PPD Zagreb, Maribor i Veszprem. Nažalost, vrijeme u mađarskom klubu budi teške i mučne uspomene. Tijekom jednog izlaska sa suigračima iz kluba te kobne 2008. godine, tada kao projekt kluba i talentirani golman, je dobio nož u leđa zbog čega je ostao bez bubrega. Epilog svega bila je smrt Rumunja Mariana Cozme. 

Unatoč svemu, Pešić je napravio sjajnu karijeru, a ogroman trag ostavio upravo u Meškovu. Oni su mu se ovako 'zahvalili'.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 2
VIDEO

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!
RJEŠENJE PRED VRATIMA

Iz kopački ravno u ured: Evo tko bi mogao biti novi član uprave ili sportski direktor Hajduka!

Plus+ Čovjek koji će se brinuti o stručnoj politici Hajduka mora imati znanje, bogato internacionalno iskustvo, dobre veze, mora biti neovisan i dobro poznavati klub. Takve je teško pronaći, ali jedan je već na Poljudu...

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi
ZAFRKANT JOŠKO

VIDEO Proslava Gvardiola je hit! Igrači Man. Cityja slave gol, a evo što hrvatski nogometaš radi

Joško Gvardiol odigrao je svih 90 minuta i imao zapaženu ulogu, a njegova reakcija kod prvog gola Cityja nasmijala je sve
Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...
NESTAŠNI VELŠANIN

Godinama spavao s bratovom ženom. Sada čeka treće dijete s modelom za donje rublje...

Ryan Giggs se 2017. godine rastao sa suprugom Stacey i to nakon što ju je godinama varao s bratovom ženom. Skrasio se s 14 godina mlađim manekenkom Zarom